Poželjet ćete da nemate uši kada čujete Huga s Love Islanda 2021. kako pjeva u kurzivu

Hugo Hammond s Otoka ljubavi 2021. je na a vrlo skliska padina u ovom trenutku. U početku se svidio gledateljima i mislili su da je dobar dečko, onda je postao čudan i onda je zaplakao i ljudima se STVARNO svidio, ali sada se čini da opet ide nizbrdo. Dakle, koji je bolji način da učvrstite mržnju nacije prema čovjeku osim da apsolutno isperete njegove pjevačke video zapise?? Hugo Hammond koji pjeva u kurzivu oličenje je pakla na zemlji, to je ono što bih očekivao čuti kad bi moj demon paralize sna odsvirao jednu od njihovih deset najboljih pjesama svaki put kada su došli u posjet. U svakom slučaju, morao sam poslušati ove TikTokse pa i ti.Hugo Hammond pjeva 'DON'T STAY AWAY for TOO Long' je pakao na zemlji

Hugo, čovječe, ne odustaj od dnevnog posla i kloni TikToka dok si u tome. Zvuči kao jedan od onih nasumičnih klinačkih videozapisa koji pjevaju koji dolaze na moj FYP i koji se ispiru u komentarima. Govoreći o ispiranju u komentarima, zaronimo u odjeljak za komentare, jedna osoba je napisala: Hugo baby, ovo mi je muka, a drugi korisnik TikToka je rekao da je tako dobar za mene dečko – dva vrlo istinita komentara.

kako je umrla laura od 365 dana
@geo22x Nisam znao da Hugo zna pjevati #otok ljubavi #ljubav #itv2 #Hugo #hugohammond #itv #realitytv #dating #fyp ♬ Beggin '- Mjesečina

Druga osoba je rekla da je Hugov video trebao ostati u skici, a ispod tog komentara netko je dodao: PLAČEM, OVO NE MOŽE BITI STVARNO o, dušo, stvarno je u redu. Također je PAKAO.

Neka vas natpis ne zavara, on nije dobar

Gledajte, to je slatka pjesma, ali njegovo pjevanje je tako prokleto da ne mogu podnijeti. Način na koji je tako stajao na pozornici ispred ekrana na kojem bismo pjevali hvalospjeve u 6. godini ne odgovara mi. Jedna od njegovih bivših djevojaka snimila je ovo kad su bili na odmoru, a ne treba puno da se pogodi zašto je ona sada bivša nakon puštanja videa. Zastrašujuća je činjenica da je OVAKO pjevao s namjerom da nakalemljuje ženu, gdje nalaze ove muškarce s Love Islanda???

@goawayplzthankyou Hahaha to je slatki stari Hugo Hammond #Hugo #hugohammond #fypage #otok ljubavi #Audio #prijašnji ♬ originalni zvuk – pa što?

Kada je Jason Mraz objavio ovu pjesmu, kladim se da nije razmišljao o posljedicama koje će uslijediti. Kao što Hugo Hammond pjeva do, do, do, do you, but do you, do you, do, do, but do you want to come on?.koja je najbogatija reality tv zvijezda

Kako bi itko u ovoj publici mogao zadržati pravo lice?

Ovaj TikTok ima istu energiju kao kad ste bili mlađi i sjedili biste straga u maminom autu i glumili kroz prozor puštajući ovu pjesmu kroz svoje slušalice. To je tako prokleto, osim što ovaj čovjek ima 24 godine i ima punu publiku, klavir i reflektore. Jedna je osoba komentirala rekavši o, ne, ovo je bolest, a druga je rekla Hugo ispred vile pokušavajući privući Chloeinu pažnju.

@hugo_hammond Nekoliko vas je primijetilo da Hugo pjeva prije nekoliko tjedana i htjeli su još, pa evo ga! Javite nam svoje mišljenje! #hugohammond #otok ljubavi ♬ izvorni zvuk – hugo_hammond

Netko, molim te, molim te, zaustavi ovog čovjeka da pjeva. Tako je proklet i krvari mi iz ušiju. HVALA BOGU da još nije pjevao pjesmu u vili, ali imam spreman nacrt e-pošte Ofcoma za svaki put kad bude.Povezane priče koje preporučuje ovaj pisac:

Riješite ovaj kviz i mi ćemo vam reći kolika je zapravo vaša mentalna dob

za koga vidovnjaci kažu da će pobijediti na predsjedničkim izborima 2016

Riješite ovaj kviz i mi ćemo vam reći koliki ste posto 'odaberi me curo'

Ovako bi svaki stanovnik Love Islanda iz glumačke ekipe za 2021. bio veliki noćni izlazak