Ženama bi svakako trebalo odobriti mjesečni dopust

Sve se žene mogu složiti da je najgori dio mjeseca definitivno to vrijeme. Hormoni teku, grčevi se približavaju i onaj opći osjećaj samosažaljenja i beznađa upada u vaš um. Menstruacija je dosadna. Razdoblje. Obično dolazi svakih 28 dana, ali ponekad vam se može prikrati kad se najmanje nadate. bum. Tu su i moji omiljeni par tangi.slika

Zašto Bože Zašto?

Tvrtka sa sjedištem u Bristolu nedavno je uvela politiku mjesečnice prema kojoj žene imaju mogućnost uzeti plaćeni ili neplaćeni dopust s posla ako su na mjesečnici. Kao što mnogi od vas možda znaju, ovo se zove odsustvo s menstruacijom. Statistike NHS-a pokazuju da 90% žena osjeća bolove u menstruaciji, a 14% žena ne može raditi zbog teških bolova koje doživljavaju. Menstruacijski dopust nije odlazak s posla, već se usredotočuje na produktivnost posla koje žene obavljaju.

Kada je žena na mjesečnici, ona je u zimskom stanju. Treba se grijati i brinuti o svom tijelu. Proljetno stanje, vrijeme neposredno nakon menstruacije, je kada je tri puta produktivnija i koncentriranija nego inače. Dakle, u osnovi, žene mogu smanjiti svoje radno vrijeme tjedan prije i dodati sate tjedan nakon toga. Sigurno je ovo briljantna stvar?

Mislim da bi to trebalo vrijediti za sve poslove i dalje, za sveučilišta. Mjesečni bolovi mogu biti opravdan razlog za odsustvo predavanja ili seminara. Neke žene osjećaju jaku bol tijekom menstruacije i, kada je posebno jaka, može ometati njihove svakodnevne aktivnosti. Može biti toliko loše da čak ni tablete protiv bolova ne mogu napraviti trik.slika

Feminax se toplo preporučuje

Prestanite govoriti da ne boli. Dječaci govore djevojci o, hajde, menstrualni bolovi ne mogu biti tako strašni, isto je kao da mi kažemo da udariti u jaja ne može biti tako loše. To vas silno ljuti. Dečki, nemate pojma koliko plodnost može biti bolna. Na primjer, imam užasne bolove u menstruaciji do te mjere da se fizički ne mogu kretati. Povlačim se u krevet i prihvaćam položaj fetusa. Osjećam se malaksalo i ponekad fizički bolesno. Prije sam se onesvijestio. Uhvaćen sam kako haluciniram u kadi dok sam bio potpuno suh. Dobivam intenzivne, tupe grčeve u trbuhu, boli me donji dio leđa i nemoguće je osjećati se ugodno. Ovo može trajati satima. Mjesečnice su užasne, utječu na naše radno stanje i zato bismo trebali imati mjesečni dopust.Evo nekoliko lijekova koje volim koristiti kako bih smanjio bol za svakoga tko se pita…

Čaj od paprene metvice smiruje osjećaj bolesti. Ulje paprene metvice naneseno na jastuk također vam pomaže da se opustite. Lijekovi protiv bolova, Feminax se jako preporučuju, a najbolji su orijentirani na menstrualne bolove. Dugi duboki udisaji kroz nos i izdisaj kroz usta. Boce s toplom vodom postavljene tamo gdje vas bole: ispod leđa ili na trbuhu. I moj osobni favorit, ako možete, uzmi lijepu vruću kupku.

slika

Da ublaži te bolove

Nadalje, pogledajte redovito držanje nekih tjelesnih položaja kad god počnete osjećati približavanje tih užasnih bolova. Provođenje svih ovih lijekova i položaja zaista može pomoći da se oslobodite svojih bolova. Navela sam samo nekoliko primjera stvari koje radim kako bih ublažila bol – samo to pokazuje koliko mjesečnice mogu utjecati ne samo na moj posao, već i na moj život. Sigurna sam da je to ista situacija za mnoge žene.

Položaj fetusa

Fetalni položaj je uvijek od velike pomoći

što se dogodilo glumačkoj ekipi Hannah Montana

Ukratko, poslovi i sveučilišta trebali bi ženama i studentima omogućiti odsustvo menstruacije prva dva dana menstruacije. Možda bi mjesečni dopust uvijek trebao biti neplaćen. To bi više nego vjerojatno pokazalo pouzdane rezultate žena koje pate od uistinu strašnih bolova, jer bi radije ostale kod kuće i ne bi bile plaćene nekoliko dana pa pate na radnom mjestu.

U svakom slučaju, snažno smatram da bi se po tom pitanju trebalo nešto učiniti.