Zašto je Gigi Hadid bila voditeljica epizode serije Nikad nisam na Netflixu

Never Have I Ever upravo se vratio za svoju drugu seriju s Netflixom, što znači više od kaotičnog života Devi i njenog divljeg ljubavnog trokuta s Paxtonom i Benom. Kada niste bili potpuno zaokupljeni pokušajima da idete ukorak sa svom tom dramom, možda ste primijetili da se poznati glas u filmu Nikad nisam ikada promijenio za jednu epizodu u novoj sezoni - globalnom supermodelu Gigi Hadid.Dok sam gledao, ovo se činilo potpuno divljim. Gigi Hadid? Samo nasumično izvodite naraciju naše omiljene male emisije? Ikoničan. Ona je gostujući narator za treću epizodu druge sezone, koja se više bavi pričom o školskom srcelopu, Paxton Hall-Yoshidi. Manekenka je podijelila vijest na Instagramu, objavivši: NAJBOLJI JE NAJBOLJI BILA NAJBOLJI ispričati novu epizodu @neverhaveiever — Čuvam ti leđa, Pax! Pogledajte 2. sezonu, ODMAH @netflix !!!! Velika ljubav prema @mindykaling i cijeli NHIE tim!

Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Objava koju dijeli Gigi Hadid (@gigihadid)

Ona započinje epizodu predstavljanjem Paxtona, a zatim i sebe. Kaže da je, slično kao i Paxton, i ona nekoć bila 16-godišnjakinja iz Kalifornije. Kaže da ima veze s njim jer su oboje stalno podcijenjeni jer ih ljudi vide samo kao seksualne simbole, kad se u njima mnogo više događa. Epizoda je potom zauzeta za školsku plivačku zvijezdu, bez ikakvih spojlera.

Pa zašto je Gigi Hadid bila glasovna u drugoj sezoni Netflixove serije Nikad nisam?

Nikad nisam ikada druga sezona: Gigi Hadid je glasnogovornica epizode o Paxtonu nakon skandala s maltretiranjem Chrissy Teigen

putem NetflixaOk, možda se pitate zašto je, zaboga, Gigi Hadid uopće završila kao glasnogovornica u filmu Never Have I Ever. Epizodu je izvorno trebala pripovijedati Chrissy Teigen, ali je bila prisiljena povući se iz emisije u lipnju nakon optužbi za njezino maltretiranje na internetu. Otkriveno je tek da je Hadid preuzela ulogu kada je emisija emitirana.

Teigen je bio predmet priličnog javnog skandala kada je model i osoba s reality televizije, Courtney Stodden, optužila Teigena da ih maltretira putem interneta. Teigen je kritizirao Stoddena na Twitteru i navodno im poslao izravne poruke govoreći im da se ubiju.Tada je glasnogovornik Netflixove serije rekao: Chrissy Teigen odlučila je odstupiti od uloge gostujućeg glasa u jednoj epizodi nadolazeće druge sezone serije Nikad nisam. Očekuje se da će uloga biti preinačena. Chrissy Teigen se kasnije ispričala za svoje komentare, priznavši da sam trol, točka.

No, nakon svega toga, dobili smo ikonu Gigi i njezin glas se savršeno uklapa u epizodu. Netflix je očito pokušao preinačiti ulogu s nekim tko je vrlo visoko u holivudskom svijetu, i dječaku je to uspjelo.

Druga sezona serije Nikad nisam sada dostupna na Netflixu. Za sve najnovije Netflixove vijesti, poklone, kvizove i memove like The Holy Church of Netflix na Facebooku.

Povezane priče koje preporučuje ovaj pisac:

Izgubljene ponude robnih marki i nove optužbe: Posljedice skandala s maltretiranjem Chrissy Teigen

kako izbrisati staru objavu sa facebooka

Koliko se zapravo sjećate Outer Banksa? Riješite ovaj kviz da saznate

Kviz: Biste li završili s Paxtonom ili Benom iz Never Have I Ever na Netflixu?