Gdje prepoznajete glumačku postavu Netflixovog pravog zločina Believe Me: The Abduction of Lisa McVey from

Prava kriminalistička drama, Believe Me: The Abduction of Lisa McVey, upravo je dodan na Netflix i puno je članova glumačke ekipe koji imaju vrlo prepoznatljiva lica.Film govori o zastrašujuća i šokantna istinita priča o Lisi McVey , koja je sa samo 17 godina bila oteta, a potom uspjela uvjeriti serijskog ubojicu koji ju je odveo da ju oslobodi. Ona je jedina žrtva koja je preživjela serijskog ubojicu i seksualnog prijestupnika Bobbyja Joea Longa. Kad je konačno puštena, morala je pokušati uvjeriti policajce u svoju priču.

Evo glumačke ekipe u filmu Believe Me: The Abduction of Lisa McVey i odakle ih još sve prepoznati.

Katie Douglas – Lisa McVey

Katie Douglas, Lisa McVey, Believe Me: The Abduction of Lisa McVey, glumci, Netflix

putem Netflixa

Lisa McVey , koja je oteta kada je imala 17 godina, u filmu glumi Katie Douglas . Kanadsku glumicu definitivno prepoznajete po njezinoj nedavnoj ulozi Ginnyne prijateljice Abby u filmu Ginny i Georgia na Netflixu. Katie je također bila u Spooksvilleu i Mary Kills People.Rossif Sutherland – Bobby Joe Long

Rossif Sutherland, Bobby Joe Long, pravi kriminal, drama, film

putem Netflixa

što obući muško za maturalnu haljinu

Rossif Sutherland glumi serijskog ubojicu Bobbyja Joea Longa. Poznat je po tome što je bio u River, Guest of Honor, Hyena Road i High Life. Možda ste također vidjeli Sutherlanda u dramskoj drami Reign.David James Elliott – narednik Larry Pinkerton

David James Elliott, narednik Larry Pinkerton, Believe Me: The Abduction of Lisa McVey, glumci, Netflix

putem Netflixa

Jedan od detektiva s kojima je Lisa morala proći kroz svoju priču je narednik Larry Pinkerton. Larry se brine o Lisi i glavni joj je oslonac kad je oslobođena. Glumi ga kanadski glumac David James Elliott, najpoznatiji kao glavni lik, Harmon Rabb Jr, u JAG-u. Možda ste ga također vidjeli u Netflixovoj drami Spinning Out.

što domoljubi duguju hernandezu

Amanda Arcuri - Lorrie

Amanda Arcuri, sestra, Lorrie, Believe Me: The Abduction of Lisa McVey, glumci, Netflix

putem Netflixa

Amanda Arcuri u filmu glumi Lorrie, Lisinu sestru. Amanda Arcuri je 23-godišnja glumica koja je glumila Lolu u filmu Degrassi.

Megan Fahlenbock – Betty

Megan Fahlenbock, Betty, Believe Me: The Abduction of Lisa McVey, glumci, Netflix

putem Netflixa

Megan Smith Fahlenbock, koja glumi Lisinu majku Betty, kanadska je glumica. Radila je u animaciji, a imala je i nekoliko filmskih uloga. Megan je najpoznatija po glasovnim ulogama Gwen u Totalnoj drami, Jen Masterson u 6teen i Eve Kant u Diaboliku.

Shelby Bain – Sarah Pinkerton

Shelby Bain, Sarah Pinkerton

putem Netflixa

Shelby Bain je postala poznata širom svijeta kao Amy u 7 puta nagrađivanoj i 14 puta nominiranoj seriji The Next Step. 19-godišnjakinja glumi Sarah Pinkerton, Larryjevu kćer, u filmu Believe Me: The Abduction of Lisa McVey.

Patrice Goodman – detektiv Russell

Patrice Goodman, detektiv Russell, Believe Me: The Abduction of Lisa McVey, glumci, Netflix

putem Netflixa

Detektiv Russell jedan je od policajaca koji su razgovarali s Lisom nakon što je puštena. Glumi je Patrice Goodman, nagrađivana glumica najpoznatija po Sunnyside i Romance Retreat. Radila je i kao redateljica, koreografkinja i učiteljica.

Milton Barnes – policajac Lopez

Vjerujte mi: Otmica Lise McVey, glumci, Netflix, Milton Barnes, policajac Lopez

putem Netflixa

koliko je 8÷2(2+2)

Milton Barnes glumi policajca Lopeza, koji radi na slučaju. Milton Barnes poznat je po Totalnom opozivu i Chloe. Mogli biste ga prepoznati i kao McTighea u Pacific Rimu.

što znači kad te tip prstima

Vjerujte mi: Otmica Lise McVey sada je dostupna na Netflixu. Za sve najnovije Netflixove vijesti, pokloni, kvizovi i memovi poput The Holy Church of Netflix na Facebooku.

Povezane priče koje preporučuje ovaj pisac:

• Što se dogodilo Bobbyju Joe Longu? Serijski ubojica koji je oteo Lisu McVey

Šokantna istinita priča o otmici Lise McVey, iza Believe Me na Netflixu

Vjerujte mi na Netflixu: Gdje je sada prava Lisa McVey?

Tko je Katie Douglas? 22-godišnja glumica koja glumi Lisu McVey u filmu Vjeruj mi