Pitali smo mlade Torijeve što misle o vladinom postupanju s unisitom ove godine

Nije tajna da je ovo bila apsolutna sranje od godine za studente. Sva nastava prebačena je na internet, a mnogi učenici se osjećaju kao da jesu plaćajući preko izgleda za obrazovanje ispod standarda. Povrh svega, vlada studentima zabranio povratak u njihov često skup smještaj, nudeći im vrlo malo kao kompenzaciju.Stoga ne iznenađuje da se većina studenata osjeća potpuno razočaranim od strane vlade koji kao da daje prednost prepirkama oko nogometa u odnosu na visoko obrazovanje i dobrobit mladih.

No, što misle studenti koji su glasali za konzervativce na prošlim izborima o tome kako je njihova stranka riješila probleme koji su se događali u kampusu tijekom pandemije? City Mill sustigao je nekoliko kako bi saznao više.

tko je djevojka u mačjim memovima
vlada-mladi-tori

Calum, Sveučilište u Susexu

Jedan student medicine iz Newcastlea, koji je zatražio da ostane anoniman, rekao je: Mislim da su to riješili kako se moglo očekivati. Bila je to situacija bez presedana bez pravilnika, rekao je. Situacija sa studentskim stanarinom bila je nedvojbeno nepravedna, ali pravednog rješenja nije bilo, a studenti su i dalje dobivali studentski zajam pa, iako nije fer, nitko nije trebao ostati bez džepa.Svaki drugi mladi Tory City Mill s kojim je razgovarao bio je daleko kritičniji prema ponašanju vlade prema sveučilištima ove godine.

Calum je student iz Sussexa koji je na prošlim izborima glasao za konzervativce. Vjeruje da je ovogodišnje postupanje vlade sa sveučilištima najveća mana u odgovoru na Covid-19.Dodaje: Sveučilišta i vlade trebale su bolje surađivati ​​kako bi ponudile poštenu nastavu za iznos novca koji plaćamo da idemo na sveučilište.

Potpuno su zanemarili da je velik dio plaćene naknade za pristup objektima koji nisu bili na dovoljnoj razini, posebno onima na posljednjoj godini studija kojima je potreban pristup nekim tekstovima koji jednostavno ne postoje.

William, Sveučilište u Oxfordu

najbolje ruže su crvene ljubičice su plave

Oxfordski student William također je frustriran vladajućom strankom za koju je glasao. Duboko sam razočaran kako je vlada ove godine postupila sa sveučilištima, rekao je za City Mill. Često su studenti posljednji čuli za promjene u aranžmanima. Zaboravljeni smo na konferencijama za novinare, s malo informacija koje je objavljeno dok su škole stavljene u središte.

S dva i pol milijuna studenata na sveučilištima u Ujedinjenom Kraljevstvu i vladom koja je očito predana pružanju usluga za sve dijelove zemlje, većini se studenata čini da smo mi stvarno zaostali u ovoj pandemiji.

ispravan način da prstom djevojku

Nedavni diplomac Bristola i redoviti torijevski glasač dodaje: Pogrešna je činjenica da studenti plaćaju punu stanarinu za nekretnine u kojima se ne nalaze i punu školarinu za ono što je u biti tečaj učenja na daljinu. Studenti plaćaju uslugu koja se bitno razlikuje od one koju su kupili.

Povezane priče koje preporučuje ovaj pisac:

• Bristol Uni Torijevci su u ratu sa svakim zbog ljigavih 'životnih vršnjaka' u društvu

• Od ožujka 2020. imao sam samo jedan kontakt sat sa svojim sveučilištem

•Vlada više brine o nogometu nego studentima i dosta mi je