Istinita priča iza memea o uplašenom hrčku zapravo je pomalo tužna

Čini se da je svaka životinja na koju se možete sjetiti dobila meme tretman - Cheems dužd je u stalnoj upotrebi, baš kao što je mačka za stolom dobro trčala (a da i ne pričamo Chanel papiga ) – ali mem o životinjama koji je dosljedno izdržao test vremena mora biti mem za uplašenog hrčka. Znate onog, hrčka koji izgleda kao da ustukne od straha, naslonjen u kut svog malog kaveza s užasnutim izrazom lica. Da, taj.Pa, dok je kult hrčaka TikTok podigao memove hrčaka na novi vrhunac popularnosti, malo ljudi zna odakle je zapravo došao mem o preplašenom hrčku. Dakle, evo svega što znamo o uplašenom hrčku koji stoji iza popularnog memea.

koja je najmlađa sestra Kardashian

Odakle je došao meme o uplašenom hrčku?

Snimka zaslona dolazi iz videa zaposlenika Petsmarta koji hrani jednog od svojih hrčaka. Učitano na Twitter 2016., @m0vingdae je objasnio da je hrčak vrištao na njih jer mu se mijenjala hrana, a zapravo je pomalo tužno vidjeti životinju koja je tako pod stresom.

Zatim je, dvije godine kasnije, isti korisnik na svom drugom računu @dattebanyan objavio fotografiju snimljenu uz video i službeno je rođen meme koji svi znamo i volimo:U odgovorima je uploader rekao da se zastrašujuće ponašanje hrčka svodi na to koliko dramatično može biti: Smijem se svim komentarima koji su poput ŠTO SI UČINIO NJEMU, napisala je.

Sve što sam učinio bilo je doslovno izvlačenje kade da ga nahranim i ono bi iskočilo iz posteljine i vrištalo na mene dok nisam gurnula kadu natrag. Hrčci su dramatični kao kurac.

jednostavne emisije za gledanje na netflixu

meme o uplašenom hrčku

Odatle je meme eksplodirao i postao jedan od najpopularnijih memova životinja na internetu. Počele su se pojavljivati ​​varijacije, kao što je uređivanje hrčka s križem u ruci kao što se vidi gore.

Odgovor 2+2×4

I to je otprilike sve - iza mema o prestrašenom hrčku stajao je istinski prestrašeni hrčak. Tko bi pomislio?

Povezane priče koje preporučuje ovaj pisac:

• Čekaj, jesu li Trisha Paytas i Quentin Tarantino zapravo izlazili?

• TikTokov blok Joshua ‘Worldofthshirts’ ispričava se što je više puta žigao ribu

• KVIZ: Samo pravi TikTok štreber će dobiti pune ocjene u ovom TikTok sleng kvizu