Ovo je koliko su glumci Outer Banksa na Netflixu zapravo stari u stvarnom životu

Pogledajte me u oči i recite mi da postoji jedna epizoda Outer Banksa u kojoj ste je gledali i barem jednom niste pomislili da nema šanse da ovih fino isklesanih, savršeno izgleda, bogova plaža i božica na našim ekranima zapravo ima 16. Ne možeš ti? A to je vjerojatno zato što se godine glumaca Outer Banksa u stvarnom životu jako razlikuju od onih likova koje glume na ekranu.John B? 16? Nema šanse. Ne na ovom svijetu. Tip koji glumi Sarinog brata Rafea, zapravo 19? Nema šanse. Netflix voli angažirati puno starije glumce da glume tinejdžere, pa ne čudi da je Outer Banks samo još jedan primjer ovoga.

Evo stvarne životne dobi glavne glumačke ekipe Outer Banksa, u usporedbi s tim koliko godina trebaju biti u seriji. Spoiler upozorenje: Razlike u godinama su *prilično* velike.

Chase Stokes – John B

Dob u stvarnom životu: 28

Dob Chasea Stokesa: Outer Banks glumi dobi i koliko su glumci stari u stvarnom životu u usporedbi s njihovim likovima

putem NetflixaMožda ćete biti šokirani kada saznate da Chase Stokes, koji glumi Johna B, ima 28 godina u stvarnom životu! Rođen je u rujnu 1992., tako da ima ogromnu razliku u dobi od 12 godina sa svojim likom, koji ima 16 godina.

Madelyn Cline – Sarah Cameron

Dob u stvarnom životu: 23Dob Madelyn Cline: Godine Outer Banksa i koliko su glumci stari u stvarnom životu u usporedbi s njihovim likovima

putem Netflixa

Madelyn Cline glumi Sarah Cameron u Outer Banks. U stvarnom životu rođena je u prosincu 1997. godine, što joj čini 23 godine. Njezin lik Sarah ima 16 godina, tako da s njom ima sedam godina razlike u godinama.

Rudy Pankow – JJ

Dob u stvarnom životu: 22

Dob Rudyja Pankowa: godine Outer Banksa i koliko su glumci stari u stvarnom životu u usporedbi s njihovim likovima

putem Netflixa

Rudy Pankow glumi JJ-a, au seriji JJ također ima 16 godina. Rudy je rođen u kolovozu 1998., također ima 22 godine i ima šest godina razlike u dobi sa svojim likom.

kakav je osjećaj dobiti prstima

Madison Bailey – Kiara

Dob u stvarnom životu: 22

Dob Madison Bailey: godine glumaca Outer Banks i koliko su glumci stari u stvarnom životu u usporedbi s njihovim likovima

putem Netflixa

Kao i Rudy, Madison Bailey također ima 22 godine u stvarnom životu. Ona također u showu glumi Kiaru koja ima 16 godina, pa je i šest godina starija od svog lika.

Jonathan Daviss – Papa

Dob u stvarnom životu: 22

Dob Jonathana Davissa: godine glumaca Outer Banksa i koliko su stari glumci u stvarnom životu u usporedbi s njihovim likovima

putem Netflixa

Čini se da je puno članova glumačke ekipe Outer Banksa istih godina u stvarnom životu. Jonathan Daviss također ima šest godina razlike u dobi sa svojim likom. U stvarnom životu ima 22 godine, a Pope, kojeg glumi, ima 16 godina.

Drew Starkey – Rafe

Dob u stvarnom životu: 27

Godine Drew Starkey

putem Netflixa

Drew Starkey glumi Sarina brata, Rafea. On ima jednu od najvećih razlika u godinama sa svojim likom - Drew Starkey je rođen u studenom 1993., pa ima 27, a Rafe 19, tako da postoji osam godina razlike.

Austin North – Topper

Dob u stvarnom životu: 24

pronađi prljave slike nekoga koga poznaješ
Austin North doba

putem Netflixa

Austin North glumi Sarinog bivšeg dečka, Toppera. Topper ima 16 godina u seriji, a Austin North rođen je u srpnju 1996. - što ga čini 24. On je osam godina stariji od svog lika.

Julia Antonelli – Wheezie Cameron

Dob u stvarnom životu: 18

Dob Julije Antonelli: godine glumačke ekipe Outer Banks i koliko su stari glumci u stvarnom životu u usporedbi s njihovim likovima

putem Netflixa

Julia Antonelli najmlađa je glumačka postava Outer Banksa, u stvarnom životu ima 18 godina. Ona glumi najmlađu sestru Camerona, Wheezie, koja u seriji ima 13 godina. To znači da je Julia pet godina starija od svog lika.

Druga sezona Outer Banks sada je dostupna na Netflixu. Za sve najnovije Netflixove vijesti, poklone, kvizove i memove poput The Holy Church of Netflix na Facebooku.

Povezane priče koje preporučuje ovaj pisac:

Koliko se zapravo sjećate Outer Banksa? Riješite ovaj kviz da saznate

Ovo su najveće dobne razlike između Netflixovih likova i glumaca koji ih igraju

Ako mislite da je Devi kaotična, sjednite za ovih 35 memova iz druge sezone 'Nikad nisam ikad'