Ova 20-godišnja irska influencerica posljednja je natjecateljica za koju se kaže da je na Otoku ljubavi 2021.

Još samo nekoliko tjedana do početka showa, otkriven je najnoviji natjecatelj za Otok ljubavi 2021. o kojem se priča. Irska influencerica, Lucy Plunkett, navodno će odletjeti na Mallorcu sljedeći tjedan prije početka emisije.Ona ima 20 godina, iz sjevernog Dublina i radi kao vlasnica male tvrtke, s vlastitom etiketom odjeće, a također je stilistica i influencerica na Instagramu. Lucy već ima ima više od 12.000 pratitelja na Instagramu , gdje su joj se navodno obratili da sudjeluje na Otoku ljubavi. Prema Dublin Liveu , poručili su joj producenti na Instagramu i zamolili je na audiciju.

O natjecateljici Otoka ljubavi 2021. priča se o Lucy Plunkett

putem Instagrama @luplunkett

Jedan od njezinih prijatelja prenio je sve tračeve za objavu, rekavši da će Lucy svakako unijeti neku dramu u vilu. Rekli su: Lucy traži muškarca koji je odan i ne kontrolira previše. Ona je vrlo slobodnog duha koji kuca u svoj bubanj. Očekujem da bude svoja.

Ponekad može izgledati kao zla ili kučka zbog svoje poštene prirode, ali ona je djevojka i draga je kad je upoznate. Ali ako je netko prekriži, neće imati problema izreći svoje mišljenje. Ona zna biti problematična.koliko neto vrijedi michael jackson
O natjecateljici Otoka ljubavi 2021. priča se o Lucy Plunkett

putem Instagrama @luplunkett

Njezina prijateljica također je rekla da je vrlo izbirljiva kada je u pitanju ljubav, dodajući: Bila je u dugoj vezi i misli da je spremna ponovno pronaći nekoga nakon što joj je srce slomljeno. Iskoristila je priliku kada je u pitanju, jer po njenom Instagramu možete reći da je velika vjera da se sve događa s razlogom.Jako je uzbuđena i jedva čeka da predstavlja Dublin, zaključila je prijateljica.

Otok ljubavi 2021. počinje ovog mjeseca. Za sve najnovije vijesti, tračeve i glasine na Otoku ljubavi, like The Holy Church of Love Island na Facebooku.

kako prstaš ženi

Povezane priče koje preporučuje ovaj pisac:

Priča se da će ove godine na Otok ljubavi ići još dva tipa

Pozdravite Alishu LeMay: posljednju natjecateljicu za Otok ljubavi 2021.

• Rangiranje: Mega bogati Love Islanders zarađuju do 13 tisuća funti po objavi na Instagramu