Ovo su službeno najpovoljniji gradovi u Velikoj Britaniji za studente

Ako netko ode na univerzitet u potpuno mrtvom gradu, možete jamčiti da će se u razgovoru vratiti na jednu stvar: pa, to je jako jeftino, pa ima toga.To je posljednje utočište vječito zlostavljanih od strane UCAS-a. Utješna nagrada za nekoga tko je odlučio da se odluči za osiguranje.

ted Bundy kćerka Rose Bundy danas

Ali koliko su istinite njihove čudne, tužne hvalisanja? QS – koji stvaraju svjetske rang-liste sveučilišta – imaju ocjenio je britanske univerzitetske gradove po njihovoj pristupačnosti.

Aberdeen je najpristupačniji u Velikoj Britaniji - ali ćete platiti cijenu na druge načine za život u Granit Cityju. Zapravo, samo idite u Škotsku ako želite jeftin grad - prva tri su svi Škoti.

Južno od granice, Leeds je vaš najbolji izbor za pristupačan engleski sveučilišni grad. London i Brighton su na dnu liste. Quelle iznenađenje. Međutim, QS-ovi analitičari su otkrili da se pristupačnost Londona poboljšava.Najpristupačniji sveučilišni gradovi u Ujedinjenom Kraljevstvu (bod od 100):

1. Aberdeen: 61
2. Glasgow: 58
3. Edinburgh: 57,7
4. Leeds: 56,5
5. Leicester: 55,9
6. Nottingham: 55,6
7. Liverpool: 55
8. Coventry: 54,4
9. Newcastle upon Tyne: 54.1
10. Manchester: 53,2
11. Birmingham: 52
12. Sheffield: 51,1
13. Bristol: 48,4
14. Brighton: 37,8
15. London: 36.9

pretvorite svoju sliku u sliku

Povezane priče koje preporučuje ovaj pisac:

Službeno je: vjerojatnije je da ćete se zaposliti nakon univerziteta ako ste išli u državnu školuAko ste studirali ove diplomske predmete, najvjerojatnije ćete zaraditi 50 tisuća funti na univerzitetu

To su unisi koji zgrću zaradu dovoljno veliku da negdje kupe mali otok