Tati Westbrook VRAĆA SE na YouTube, cijelu godinu nakon govedine Jamesa Charlesa

Tati Westbrook vratila se na YouTube, cijelu godinu nakon svoje apokaliptične, civilizacijski prijeteće veze s Jamesom Charlesom.Baš kao što je njezin izlazak sa scene najavljen 40-minutnom samouništenjem pod nazivom Breaking My Silence, Tatiin povratak došao je u obliku videa pod nazivom Godinu dana kasnije...

U videu, dugom samo 19 minuta, Tati je rekla da se vratila na YouTube i prolila čaj na još jednu pravnu bitku.

Evo što trebate znati.

Kao prvo, evo pozadine za YouTube govedinu Tati Westbrook

Prva govedina James Charles x Tati Westbrook nastala je 2019., napravivši rupu u zajednici šminkera YouTubera toliko veliku da ste kroz nju mogli provozati skladište puno otkazanih Morphe paleta.U suštini, James je promovirao tuđe vitamine, a Tati je imala slom jer je smatrala da joj duguje lojalnost zbog pokretanja svoje karijere.

tati westbrookšto vaše omiljeno piće govori o vama

James se brzo ispričao, ali Tati je odlučila sve zapaliti, ispustivši video BYE SISTER. Rekla je da ga je slava promijenila i da ne želi biti prijatelj s Jamesom.

Također je optužila Jamesa da je manipulirao strejt muškarcima kako bi se s njim povezao, te je o njoj govorila na dramskim kanalima. James se opet ispričao.

što znači pog u wow

Charles je izgubio dva milijuna pretplatnika u jednom vikendu, a YouTube korisnici su zahvatili njegov naglo opadajući broj pretplatnika u stvarnom vremenu. U međuvremenu, Tati je u tri dana uspjela otprilike udvostručiti broj svojih pratitelja.

Ipak, to je bila tek prva drama.

Godinu dana kasnije, u opojnom (čitaj: sranje) ljetu 2020., govedina je ponovno rođena - ovaj put u kojoj je sudjelovao Shane Dawson.

Tati je tvrdila da su njome izmanipulirali Jeffree Star i Shane Dawson da snimi video BYE SISTER. U ovom trenutku, postao je najkontroverzniji film koji podstiče zavjeru od Zapruderove snimke atentata na JFK-a.

U novom videu, Breaking My Silence, Tati je rekla da je Shane posijala sjeme sumnje oko Jamesa Charlesa u njezinu glavu, te čak ponudila produkciju filma BYE SISTER. Shane i Jeffree zanijekali su bilo kakvu umiješanost u video.

Rekla je da ima račune, ali ih nije podijelila, očito po savjetu svog odvjetnika. Također je aludirala na pravne bitke s Jeffree Starom.

Kao odgovor, Shane Dawson je rekao da James zaslužuje komad skromne pite veličine Empire State buildinga, ali je zanijekao da je bio uključen u pečenje te pite. Također je rekao da je Tati manipulirala. Pobjednika doista nije bilo.

I, očito, James i Tati su se pomirili.

Što je sada rekla Tati Westbrook?

Dakle, preskočite još jednu godinu naprijed i Tati Westbrook se vraća sa videom pod nazivom Godinu dana kasnije. Duga priča, ona se vratila.igra

Duga priča, Tati je otkrila da je uključena u parnicu s Clarkom Swansonom, svojim bivšim poslovnim partnerom. Tati tvrdi da je Clark hranio dramske kanale štetnim informacijama o njoj.

kako napraviti modni trend na tiktoku

To što sam ovo otkrila doista mi je signaliziralo da ovo, po mom mišljenju, izgleda kao sabotaža i natjeralo me da poželim otići i ne zaustaviti borbu za pravdu, rekla je.

Međutim, Tati na snimci nije nosila vjenčani prsten. Unatoč tome što je priznala da je drama svega zategla njezin odnos sa suprugom, Tati je rekla da ga je izgubila dok se preselila iz LA-a u Seattle.

Ono što je najvažnije, vratit će se šminkanju i recenzijama.

Povezane priče koje preporučuje ovaj pisac:

Tati je prenio JEDAN video o Jamesu Charlesu

Objašnjene sve drame Tatija, Jeffreea, Shanea Dawsona i Jamesa Charlesa

Evo zašto je James Charles izgubio 2 milijuna YouTube pretplatnika u jednom vikendu