Sharon kaže da ju je Aaron 'zaslijepio' i da je željela istupiti za Jakea prvog dana

Sinoć je Sharon Gaffka napustila Otok ljubavi. Bila je tu od početka, stvorila je neku dramu zbog Hugovih lažnih komentara i bila je divljački prijatelj od prvog dana.Jučerašnja epizoda sadržavala je šok koji je omogućio dvije nove bombe Dannyju i AJ-ju da izaberu prve. Sharon je prije bila u paru s Hugom u prijateljskom paru, no AJ je prvi odabrao i ona se odlučila upariti s Hugom. Nakon što su svi ostali spojili ovaj je ostavio Sharon singl i stoga je bačena s otoka.

je Patty od milijunaša provodadžija udata

Bilo je puno suza od Sharon i svih djevojaka o njezinom odlasku, a Sharon je rekla da je tužna što napušta vilu zbog svih bliskih prijatelja koje je stekla.

putem ITV-a

Ovo je sve što je Sharon imala reći u svom izlaznom intervjuu o svom vremenu na Otoku ljubavi 2021:Sharon ne bi ništa promijenila u svom iskustvu na Otoku ljubavi

Iako je većinu svog vremena provodila na prijateljskom otoku, a ne na Love Islandu, Sharon je za ITV rekla da neće uzeti ništa iz vremena koje je provela u emisiji.

Rekla je: Moje iskustvo na otoku ljubavi bilo je vrtlog! Kad sam ušao, sjećam se da mi je prva stvar u glavi bila 'nemoj pasti!' jer sam stvarno nespretna. To je definitivno bilo nešto uzbudljivo i to je prva prava sebična stvar koju sam učinio za sebe u životu. Iako sam veći dio potrošio na 'Otok prijatelja' umjesto na 'Otok ljubavi', ništa od toga ne bih mijenjao.Iako ne bi ništa mijenjala o svom vremenu, Sharon je rekla da je razočarana što odlazi. Rekla je: Očigledno, osjećam se razočarano što sada odlazim jer sam stekla jako dobre prijatelje. Oni će uvijek biti dio mog života i uživao sam u svom iskustvu.

Mislila je da igra sporednu ulogu

putem ITV-a

Sharon je rekla za ITV da je tek pri kraju njezina boravka u vili shvatila da zapravo mora početi biti sebična sa svojim odlukama.

Rekla je: Većina mog iskustva na Otoku ljubavi bila je pomoć drugim ljudima da izađu iz svoje ljušture i bila je ta sporedna uloga. Tek pred kraj sam shvatio da sam ovdje iz istog razloga kao i svi ostali, pa bih trebao biti sebičan i ne zaostajati zbog prijatelja koje sam stekao. Bila sam spremna početi biti sebična i slijediti stvari koje sam htjela. Tajming je sve i sve se događa s razlogom.

Sharon je rekla da je Dannyja nagovijestila

Prije nego što je napustila Otok ljubavi, Sharon je otišla na spoj s novim dječakom Dannyjem. Na pitanje o njezinim osjećajima prema njemu, Sharon je rekla da misli da je privlačan, ali da ga je naslućivala njezina razina obrazovanja.

Za ITV je rekla: Mislila sam da je Danny privlačan; svi dečki u Vili su. Bilo je kod njega osobina koje su mi se jako svidjele, na primjer, on je vozan i nije od onih ljudi koji rado lebde između stvari. Ali jedna stvar za koju je rekao da mi je jako zapela je da me se plašio zbog moje razine obrazovanja i moje karijere. Nije prvi put da mi je Otočanin komentirao moju karijeru i je li kompatibilna za njih.

Još jedan otočanin koji je spomenuo njezinu karijeru bio je Aaron, koji je izrazio nesklonost prema Sharon koja ne želi imati djecu i umjesto toga se usredotočuje na svoju karijeru.

Rekla je da ju je Aaron zaslijepio

putem ITV-a

Govoreći o Aaronu, Sharon je rekla da je mislila da su se oni dobro slagali, ali je bila zaslijepljena kad ju je povukao na razgovor da okonča stvari i mislila je da se ponašaju kao bivši koji su se stalno vraćali zajedno.

Rekla je: Mislim da smo se dobro slagali. Oboje smo bili vrlo mirni ljudi. Rekao bih da mogu biti emotivan, ali oboje nismo nestalni. Razmišljamo o svojim osjećajima prije nego što na njih reagiramo. Iako sam malo vatrenija od njega, izjednačio me. Imao je vrlo poseban tip i vrlo specifičan popis stvari koje radi i što ne voli kod osobe.

Koliko god sam mislio da smo se dobro slagali, otkrio sam da mi treba netko tko je stvarno jak komunikator i tko će biti otvoren i iskren prema tome kako se osjećaju i što misle. Dok s Aaronom nisam imao osjećaj da sam to dobio. Kad me povukao na razgovor da prekinemo, bilo je više samo da sam bio potpuno zaslijepljen. Bili smo kao bivši koji su se taj tjedan ponovno okupljali.

Sharon je znala da ide kući

Kada je došlo do ponovnog spajanja u sinoćnjoj epizodi, Sharon je rekla da zna da će otići ako AJ odabere Huga. Također je podijelila svoja razmišljanja o AJ-u i Hugu i rekla da je Hugo laka opcija za AJ-a jer će uzrokovati najmanju količinu trenja između djevojaka.

Iako razumije zašto su se spojili, Sharon ne misli da AJ ima kvalitete koje Hugo traži. Sharon je rekla: U više navrata sam mu (Hugu) rekla da mora biti otvorenijeg uma jer tvoja 100 posto savršena djevojka možda nikada neće proći kroz vrata. Mislim da je dao AJ-ju tu šansu, ali mislim da postoje osobine koje Hugo stvarno trebaju, a koje u AJ-ju nema.

Željela je istupiti za Jakea na početku

Na pitanje koga želi osvojiti Otok ljubavi Sharon je rekla da podržava Jakea i Libertyja. Međutim, otkrila je i prvog dana u vili da je zainteresirana za Jakea, ali je znala da se nešto događa između njega i Libertyja.

koji si lik spužve Boba kviz

Rekla je: Od prvog dana sam govorila da će #Jiberty pobijediti. Jake je jako privlačan muškarac i kad je sišao, htjela sam iskoračiti, ali čim sam ga vidjela i stajala sam pored Lib, osjetila sam potpuno drugačiju vibru između njih dvoje. Okrenuo sam se prema njoj i rekao ‘to će biti tvoj muškarac’, a ja sam rekao ‘da, ići ćeš do kraja.’ To sam govorio od prvih pet minuta susreta s Jakeom.

Svima u Vili, svakodnevno gledajući to dvoje u interakciju, to je bio cilj kojemu su svi ostali težiti. Bilo je stvarno lijepo vidjeti da je Lib to otkrila.

Sharon će gledati emisiju kod kuće

Kao i većina bivših otočana, Sharon je rekla da će i dalje biti uložena u ono što se događa u vili i da će gledati sa svoje sofe.

Sharon je za ITV rekla: Tamo sam stekla najbolje prijatelje i kad si u vili, oni su tvoji prijatelji, obitelj, tvoje sve. Želim ih podržati cijelim putem i gledati kako se njihove ljubavne priče odigravaju.

Otok ljubavi 2021. nastavlja se na ITV2 večeras u 21 sat. Za sve najnovije vijesti i tračeve s Love Islanda te za najbolje meme i kvizove, like The Holy Church of Love Island na Facebooku.

Istaknute slike putem ITV-a.

Povezane priče koje preporučuje ovaj pisac:

• Upoznajte Dannyja Bibbyja: novog otočana s gotovo 100 tetovaža i vlastitim asortimanom odjeće

Ovo su najdramatičnije transformacije glumačke ekipe Otoka ljubavi 2021

'Malo se naježi': Sve što su bivši otočani rekli o ovogodišnjim natjecateljima