Pozdravite Sharon Gaffku: Kraljicu ljepote i studenticu prava na Otoku ljubavi 2021.

Napokon je došlo vrijeme, a Otok ljubavi 2021. počinje. A u životu je samo jedno sigurno: kada se ova emisija pojavi, postat ćete nezdravo opsjednuti svim Otočanima. Dakle, ovdje je sve što biste ikada mogli poželjeti i više o novoj glumačkoj ekipi Love Islanda, Sharon Gaffka.Sharon će ove godine zasigurno donijeti puno u vilu, jer je diplomirana pravnica, državna službenica, kraljica ljepote I može govoriti tri jezika. Sebe opisuje kao nečuvenu u svojoj grupi prijateljstva, što znači samo dobre stvari za dramu na suncu. Ovdje je donji dio.

Profil člana glumačke ekipe Love Island 2021

Sharon na svom promo snimanju Love Island, putem ITV-a

New Love Island glumica Sharon ima 25 godina i iz Oxforda

Sharon Gaffka ima 25 godina i iz Oxforda. Govoreći za ITV o svom idealnom partneru, rekla je: Imam tu stvar u kojoj ako nešto ne uspije s jednom osobom, pokušat ću ići u drugu krajnost da vidim hoće li to uspjeti. Sklona sam izlaziti s nekim tko je viši od mene, iako je moj zadnji dugogodišnji partner bio netko tko je bio niži od mene. Prilično sam intelektualna osoba pa želim nekoga tko može parirati tome.

Sharon Gaffka

putem Instagrama @sharongaffkaPrije nego što se pojavila na Otoku ljubavi, Sharon je radila kao državna službenica

Sharon trenutno radi kao državna službenica, kao voditeljica operacija u Odjelu za promet. Državna je službenica od svoje 18. godine, a radila je u mnogo različitih odjela. Posljednju godinu Sharon je radila na politici Brexita i radila je tijekom pandemije koronavirusa u Ministarstvu zdravstva pomažući u isporuci kompleta za testiranje i upravljanju operacijama. Bila je to intenzivna godina, rekla je.

Izvor je za Sun rekao: Sharon se intenzivno bavi politikom i velika je kampanja za jednakost i ženska prava. Uvijek je pričala o tome da želi raditi u politici pa će vjerojatno koristiti svoju platformu u emisiji kako bi razgovarala o pitanjima do kojih se strastveno osjeća. Ona će sve iznenaditi.Sharon Gaffka: Upoznajte novu natjecateljicu Otoka ljubavi 2021, Instagram, godine

putem Instagrama @sharongaffka

'Ja sam najnečuveniji u grupi'

Kada je upitana zašto je htjela sudjelovati na Otoku ljubavi, Sharon je rekla: Već neko vrijeme moja grupa prijateljstva se šalila da bih se trebala prijaviti, vjerojatno zato što sam najnečuvenija iz grupe. Ali i zbog COVID-a i izolacije, ja sam jedini samac u svojoj grupi prijateljstva. Ili su u braku ili se planiraju vjenčati. Ne želim više biti jedini u grupnom chatu koji je samac!

Sharon Gaffka: Upoznajte novu natjecateljicu Otoka ljubavi 2021, Instagram, godine, posao, sveučilište, profil

putem Instagrama @sharongaffka

Sharon odlazi na univerzitet u London i studira pravo

Sharon trenutno studira pravo na Sveučilištu u Londonu. Prema LinkedInu studira na Birkbecku, Sveučilište u Londonu, s početkom 2018. na izvanrednom studiju koji bi trebao završiti 2022. godine.

Sharon je također ambasadorica The Young Women's Trust, feminističke organizacije koja radi na postizanju ekonomske pravde za mlade žene. Oh, a ona također može govoriti indonezijski i francuski.

Na Instagramu ima 27 tisuća pratitelja

U trenutku objave, Sharon već ima 27 tisuća na Instagramu. Objavljuje mnoštvo selfieja i slike na kojima je vani s prijateljima i kako se dobro zabavlja. Njezina ručka je @sharongaffka.

Sharon Gaffka: Upoznajte novu natjecateljicu Love Islanda 2021, Instagram

putem Instagrama @sharongaffka

Sharon je također zagovornica jednakih prava za žensku menstrualnu higijenu, radeći kao influencerica za brend tampona koji ima za cilj borbu protiv siromaštva tijekom menstruacije.

Sharon je kraljica izbora ljepote i inzistira da 'neće imati seks na TV-u' poput bivše kraljice ljepote Otoka ljubavi Zare Holland

Sharon Gaffka: Upoznajte novu natjecateljicu Otoka ljubavi 2021, izbor ljepote, Miss UK, Instagram

putem Instagrama @sharongaffka

Sharon je inzistirala da neće imati seks na TV-u, nakon skandala na ekranu bivše Otočanke i Miss GB, Zare Holland. Zari je oduzeta kruna Miss GB nakon seksa na TV-u u drugoj seriji Love Island. Sharon je okrunjena za Miss International UK 2018. godine, a njezini prijatelji rekli su da nema šanse da će je vidjeti kako se tako nešto sprema u vili.

žene su pliće od muškaraca

Otok ljubavi 2021. počinje u ponedjeljak 28. lipnja na ITV2. Za sve najnovije vijesti i tračeve s Love Islanda te za najbolje meme i kvizove, like The Holy Church of Love Island na Facebooku.

Povezane priče koje preporučuje ovaj pisac:

Upoznajte Chloe: 25-godišnju zvijezdu Love Islanda 2021. koja već izaziva dramu

• Tko je Shannon Singh? Manekenka i naizgled 'seks luda' Love Islander

Ako možete imenovati sve ove bivše stanovnike Casa Amor Islanda, vi ste zaista pravi obožavatelj Love Islanda