Rangiranje: Unis koji najviše profitiraju od dvorana

Unatoč pandemiji, neka su sveučilišta uspjela zadržati višemilijunske profite od sveučilišnih dvorana.Nedavno objavljeni podaci statističke agencije HESA koji pokrivaju početak pandemije pokazuju koji su se sve to uvalili u nju.

koji si lik iz kišobranske akademije

Birmingham je ostvario najveću dobit od svih univerziteta u financijskoj godini 2019/20 – donijevši 16,5 milijuna funti više nego što su potrošili na dvorane. Zapravo, više od polovice novca koji je zaradio od dvorana bila je zarada.

Slijedi Edinburgh, koji je na rezidencijama zaradio 12,6 milijuna funti. Durham je također uspio zaraditi više od 12 milijuna funti od svojih rezidencija.

Unis koji su najviše profitirali od dvorana u 2019/20najbolje rečenice za početak razgovora na tinderu

Ipak, unatoč bonanci bilance, gotovo svaki je sveučilište vidio da se količina novca koju je zaradio u dvoranama smanjila. I to čak i prije nego što su mnoga sveučilišta počela davati popuste na stanarinu u jesen 2020.

U većini slučajeva statistika se temelji na financijskoj godini koja je trajala do prošlog ljeta. Međutim, za neke se razdoblje produžilo samo do ožujka 2020.kakva je bila poruka na platformi

Dok su neki unisi uspjeli dobro zaraditi, drugi su jako pogodili. Exeter je napravio gubitak od gotovo 15 milijuna funti, kao i Sheffield. King's College London izgubio je gotovo 13 milijuna funti.

Povezane priče koje preporučuje ovaj pisac:

Iznajmljivači Uni naplaćuju dodatnu stanarinu studentima u samoizolaciji koji se ne mogu iseliti

Ovo su univerzitetska područja s najvišim stopama Covida u cijeloj zemlji

Ekskluzivno: sveučilišta se zapravo mogu ocijeniti po tome koliko dobro brinu o mentalnom zdravlju