Kviz: Koliko se dobro sjećate She's The Man?

Prošlo je 15 godina otkako je She's The Man prvi put izašao i mislim da se svi možemo složiti da je to još uvijek najbolji rad Amande Bynes do sada. Ali koliko se dobro sjećate kultnog filma iz našeg djetinjstva? Vrijeme je da odgovorite na kviz o trivijalnosti Ona je muškarac.o ne, napravio sam lošu igru

Film je inspiriran Shakespeareovim komadom i vidi Amanda Bynes koja igra glavnu ulogu Viole Hastings. Viola zauzima bratovo mjesto u njegovoj novoj školi odjevena kao on, dok on obilazi svijet, kako bi ona mogla pobijediti svog bivšeg dečka u nogometu. Viola se na kraju zaljubi u svog cimera Dukea, koji se zaljubi u djevojku po imenu Olivia, koja se kasnije zaljubi u Sebastiana zvanog Viola. Shakespeare želi da je njegova drama dobra kao adaptacija.

Osim očite klasične radnje, ovaj film je ikoničan po svojim duhovitim crtama i naravno redovitom pojavljivanju Channinga Tatuma u ulozi vojvode Orsina. Međutim, sjećate li se svega? Znate li imena svih likova? Ili datum kada je film prvi put izašao? Odgovarajući na 13 trivijalnih pitanja moći ćete uistinu procijeniti svoj status obožavatelja She’s The Man.

Dakle, koliko se dobro sjećate detalja She's The Man? Riješite naš kviz o trivijalnosti kako biste saznali:

Povezane priče koje preporučuje ovaj pisac:

Vojvoda Orsino izlazit će s vama samo ako dobijete 14/14 u ovom kvizu o kultnim citatima She's The Man

KVIZ: Koji ste lik iz She's The Man zapravo?Postoje samo četiri kultna filma o tinejdžerkama, ali koji je zapravo najbolji?