Dokažite da ste pravi obožavatelj Molly-Mae tako što ćete dobiti pune ocjene u ovom kvizu

Molly-Mae Hague je puna ikona i sada je vrijeme da testirate koliko znate o kraljici Instagrama uz naš Molly-Mae kviz o trivijalnosti.Otkako je 2019. prvi put zakoračila u vilu na Otoku ljubavi, bila je stalni dio naših života. Bilo da se zaljubljuje u Tommyja, promovira modne marke na Instagramu ili kaže da joj je talijanska hrana mračna - ona je uvijek tu.

Molly-Mae je nacionalno blago i ako ste posljednje dvije godine proveli opsjednuti njome, ne biste trebali imati problema s dobivanjem pune ocjene u kvizu o njoj.

Uz 11 pitanja saznat ćete svoj pravi status obožavatelja. Reći ćemo vam jeste li lažni obožavatelj koji ju je gledao samo na Otoku ljubavi ili pravi, koji zna svako lansiranje proizvoda koje je ikada napravila i religiozno gleda svoje priče na Instagramu.

Kako biste provjerili svoje znanje obožavatelja Molly-Mae, odgovorite na naš kviz:Istaknuta slika kredita putem Instagrama @mollymae

Povezane priče koje preporučuje ovaj pisac:

Upoznajte Zoe Hague: Molly-Maeina dvojnica, sestra vojnikaMolly-Mae je rastvorila filere za usne i potresena sam transformacijom

• Niste osvojili nagradnu igru ​​Molly-Mae, pa umjesto toga utopite svoju tugu u ova 23 mema