Planirajte pijani izlet u park i mi ćemo vam reći na koji ste fakultet trebali ići

Kad sunce izađe, ništa bolje od toga da se spustiš u svoj lokalni park, kreneš limenkom i praviš se da ti diss neće stići za dva dana. To je nedvojbeno najbolja stvar u ljetnom terminu.Prošlog mjeseca tražili smo od vas da glasate za najbolji uni park u zemlji. Uzimajući u obzir mnoge čimbenike, uključujući opću atmosferu i blizinu lokalne trgovine, The Meadows u Edinburghu došao na prvo mjesto. Drugi je Hyde Park u Leedsu, a ubrzo nakon njega The Downs u Bristolu.

park-uni-tinnies

Dovedi me tamo odmah

Ali dok gotovo svaki univerzitet ima klasični park, niti jedan posjetitelj parka nije isti. Svatko ima svoje male stvari kako bi iskustvo bilo još ugodnije.

Počinje s cugom. što dobivaš? koliko dobivate? Hoćete li obnoviti zalihe? Zatim je tu hrana. Možda samo jedete čips, možda ubacujete drski Babybel. Što je s dekom? Donosite li jednu ili je to malo previše? Ono što je najvažnije, koji je vaš plan ako pada kiša?Čini se da su ovo jednostavna pitanja, ali mislimo da idu dublje od toga. Ono što odlučite ponijeti u park odražava tko ste vi kao osoba. Dakle, isplanirajte izlet u park, a mi ćemo vam reći što ovo govori o vama i na koji ste fakultet doista trebali ići.

Povezani članci koje preporučuje ovaj pisac:

• GLASAJTE: Koji je uni park najbolji u zemlji?• Koji veliki londonski park ima najbolje vibracije? Sve smo ih ocijenili prema stvarima koje su stvarno važne

• Upravo to o vama govori vaš omiljeni park za zaključavanje

• Oprostite, ali može li mi netko reći zašto su ova 34 kultna britanska grickalica ukinuta?

• Žao nam je, ali gotovo je nemoguće birati između ovih klasičnih britanskih zalogaja za ručak