Samo prava svibanjska kraljica dobiva pune ocjene u ovom kvizu Midsommara

Konačno je vrijeme da testirate koliko se dobro sjećate Midsommara – a ako trebate napraviti reviziju prije ispita, na vašu sreću konačno je dodan na Netflix.Midsommar je film s puno pokretnih dijelova. Mnogi od njegovih vrhunskih užasa su otvoreni za tumačenje. To je vrsta filma koja nagrađuje više gledanja, s novim stvarima za analiziranje i odvajanje na ponovljenim gledanjima koje nikada niste primijetili prvi put. To je kultni horor u istom svijetu kao i klasici poput The Wicker Man – gdje ritual, tradicija i naizgled prijateljska lica skrivaju najmračnije i najstrašnije istine.

Kako besplatno preuzeti sims 4 na laptopu

Sada kada je na Netflixu možete ponovno proživjeti grozničav san koji je Midsommar do mile volje. Dakle, koliko dobro poznajete film? Rekreirate li Danijevu legendarnu scenu hodanja i plača od dvije minute? Poznajete li svog Pellesa od svog Henriksa? Možete li se sjetiti kakvog je oblika bio hram ili ste blokirali užasavajuću scenu iz svog sjećanja? Jeste li vi i vaša druga druga osoba proveli nezdravo vrijeme pokušavajući ponovno stvoriti TU scenu orgije? Ne? Predaleko? Oprosti.

Ako imate hrabrosti, riješite ovaj kviz da vidite možete li krenuti stopama Florence Pugh i dobiti svoju vlastitu krunu kraljice svibnja.

Midsommar je sada dostupan za strujanje na Netflixu. Za sve najnovije Netflixove vijesti, poklone, kvizove i memove poput The Holy Church of Netflix na Facebooku.Preporučene priče ovog pisca:

Ulica straha je krvava nova horor trilogija na Netflixu, a to je ono o čemu se radi

što bumba znači na jamajčanskom

Ako volite horor, MORATE pogledati Black Summer na Netflixukako saznati je li moj dečko na tinderu

Koliko biste dugo izdržali u horor filmu? Riješite ovaj kviz da saznate

• Ok, je li Adam Demos nosio protezu u ONOJ sceni tuširanja u Sex/Lifeu?