Upoznajte Huga Hammonda, studenta Brookesa i drugog natjecatelja s invaliditetom na Otoku ljubavi

Otok ljubavi večeras se konačno vraća na naše ekrane i ovaj put u emisiji se pojavljuje drugi natjecatelj s invaliditetom, upoznajte Huga Hammonda.Hugo je 24-godišnji nastavnik tjelesnog, koji je rođen s klupskim stopalom, ali nije dopustio da ga to spriječi dok je nastavio igrati za kriket tim Engleske PD. Diplomirao je na Oxford Brookesu i bio je u vezi više od dvije godine prije nego što se prijavio u show.

sco pa tu ma naa?

Hugo će se pridružiti grupi nevjerojatno fit Otočana koja uključuje 21-godišnju Nandovu konobaricu, 26-godišnjeg influencera i 25-godišnjeg državnog službenika s kojim bi se mogao udružiti.

Ovo je sve što trebate znati o Hugu Hammondu:

Hugo je drugi natjecatelj s invaliditetom na Otoku ljubavi

putem Instagrama @hugo_hammond_Hugo je drugi natjecatelj na Otoku ljubavi s invaliditetom. Rođen je s klinastim stopalom, što je stanje zbog kojeg se stopalo savija prema unutra i prema dolje. Međutim, Hugo je u djetinjstvu imao niz operacija i sada je rekao da se vidi samo kad hoda bos. Rekao je: Stvarno znaš samo kad hodam bos. Imam jako kratak Ahil... lagano hodam na prstima.

I nije dopustio da ga to spriječi da postane vrlo cijenjeni sportski igrač. Hugo je igrao kriket za Englesku PD (tjelesni invaliditet) i putovao je svijetom baveći se tim sportom, uključujući Bangladeš i Dubai.Ima 19.000 pratitelja na Instagramu

Otkako je Hugo najavljen kao stanovnik Love Islanda, njegov Instagram stalno raste u broju pratitelja i sada ima gotovo 20.000 pratitelja. Uglavnom koristi svoj Instagram za objavu slika sebe i svojih drugova, a pojavi se i pokoja fotografija slatkog psa.

Hugo je diplomirao Brookes

putem Instagrama @hugo_hammond_

Hugo je pohađao Sveučilište Oxford Brookes i studirao sportsko treniranje. Diplomirao je 2019., ali se prije odlaska smatrao BNOC-om. Izvor je rekao za Dnevna pošta Hugo je na univerzitetu bio lik koji izaziva podjele. Rekli su: Hugo je stvarno mislio da je pčelinja koljena i želio je steći ime na sveučilištu.

Hvalio se svojim ženskim osvajanjima, ali oni sigurno nisu bili oni koji su se poslije hvalili. Hugo je u najmanju ruku bio figura koja izaziva podjele, nekima se sviđao, dok su drugi mislili da je samo otmjeni kvržica. Daily Mail također je nabavio snimku Hugoa kako pjeva pjesmicu na kućnoj zabavi rekavši da je dobar šoping. Svi oni to misle.

kako meme sliku

Prije Otoka ljubavi bio je u vezi dvije i pol godine

Kada se pridružio Love Islandu, Hugo je rekao da je već neko vrijeme samac i da nije izlazio zbog pandemije. Rekao je: Već sam neko vrijeme samac. Uz trenutnu klimu, bilo je jako teško vratiti se spojevima. Vidio sam to kao priliku da provedem nevjerojatno zabavno ljeto i vratim se tamo. Međutim, Hugo je imao djevojku do prosinca prošle godine. Dvije i pol godine bio je u vezi s Millie Simons. Njih dvoje su zajedno otišli na odmor i činilo se da oboje studiraju na Brookesu.

putem Instagrama @millie_simons

Izvor je za Daily Mail rekao da je Hugo ostavio Millie, ali ju je zamolio da vodi njegove društvene mreže za Love Island. Tvrdili su: Nisu se tako davno razišli. On vidi Otok ljubavi kao način da postane poznat i otvori prilike pa je morao biti slobodan prije nego što uđe. Zamolio je Millie da vodi njegov račun na društvenim mrežama dok je proveo u vili, ali ona je glatko odbila njegovu ponudu, što nije iznenađujuće.

Hugo je profesor tjelesnog

Od diplomiranja na uni Hugo je postao profesor tjelesnog za srednjoškolce. Rekao je da voli svoj posao i da se nada da su njegovi učenici oduševljeni njegovim podučavanjem. Rekao je: Ja apsolutno volim svoj posao. Volim sve svoje sportove. Sjajno je moći prenijeti taj entuzijazam za tjelesnom aktivnošću na mlađu generaciju i nadam se da će i oni osjećati isto što ih ja podučavam.

Osnovao je vlastitu dobrotvornu organizaciju

U 2019. Hugo je nominiran za kapetana godine City Mill-a za kapetana prve momčadi za kriket. Unutar njegove nominacije otkriveno je da je osnovao vlastitu dobrotvornu organizaciju pod nazivom Opening Up koja promiče mentalno zdravlje kroz kriket. U nominaciji je opisan kao opušten, drag i legendarni.

Istaknuta slika kredita putem Instagrama @hugo_hammond_

Povezane priče koje preporučuje ovaj pisac:

Imam tekst! Upoznajte CIJELI popis službenih glumaca Love Islanda 2021

Ovogodišnji Otočani otkrivaju svoj tip na papiru, bolesne, najgore navike i fetiše

Predstavljamo Liberty Poole, Nandoovog radnika i učenika koji se pridružuje Love Islandu 2021.