Upoznajte Christinu i Roberta, Too Hot To Handle s najnovijim bombama

Druga sezona Too Hot To Handle službeno je započela na Netflixu, a prve četiri epizode su izašle na platformi jučer. A ako ste već dogurali do treće epizode, znat ćete da je dolazak dvije bombe - Christine i Roberta - izazvao poprilično pomutnju u kući Too Hot To Handle.Prvih nekoliko epizoda vidjelo je kako je 10 natjecatelja Too Hot To Handle stiglo u vilu Turks and Caicos samo da bi otkrili da ne mogu vrebati vrlo atraktivne ljude koje su upoznali nekoliko trenutaka ranije osim ako ne žele izgubiti 20 tisuća dolara. A ako to nije bilo dovoljno kaotično, producenti su ubacili dvije bombe kako bi stvarno začinili stvar.

volim te ovoliko crtani

Christina Carmela, 30-godišnja južnoafrička pilotica bila je prva pridošlica, a ubrzo je slijedio 29-godišnji Britanac Robert Van Tromp. Ovo je sve što trebate znati o njima:

Christina Carmela

putem Instagrama @christinacarmelaofficial

Christina je dosad najstarija natjecateljica u drugoj sezoni Too Hot To Handle s 30 godina. Ona je iz Južne Afrike, otac joj je Talijan, a mama Portugalka. Zahvaljujući svom mješovitom nasljeđu, govori tri jezika – engleski, talijanski i afrikaans.Christina je kvalificirana pilotica koja je prije radila za Susi Air, ali je izgubila posao tijekom pandemije. Tijekom intervjua s Hej Boo , Christina je rekla da želi potaknuti više žena da uđu u zrakoplovstvo. Rekla je: Uvijek kažem da moram raditi duplo više za pola kredita. Bilo je puno gore kad sam počeo letjeti prije više od osam godina, ali sada je bolje!

Sada je mnogo češće imati ženke u kokpitu. Moglo bi biti bolje, naravno, zato pokušavam potaknuti i inspirirati što više djevojaka i žena da se u to uključe.Sada se čini da više radi na Instagramu gdje ima preko 60.000 pratitelja. Njezina Instagram ručica je @christinacamerlaofficial za sve one koji žele vidjeti više. Christina je također manekenka i kao mlađa je sudjelovala na natjecanjima ljepote.

ne shvaćam Rick and Morty

Robert Van Tromp

putem Instagrama @robertvantromp

Druga bomba treće epizode je Robert Van Tromp koji je 29-godišnji Britanac. Robert je nekada bio profesionalni plivač, ali sada radi kao prodavač. Robert je pohađao Sveučilište Surrey gdje je studirao međunarodni ugostiteljski menadžment. Za vrijeme svog boravka bio je kapetan plivačke i vaterpolske reprezentacije.

Izgleda kao da provodi puno vremena putujući svijetom i redovito objavljuje na svom Instagramu za svojih blizu 7000 pratitelja. Ako želite pronaći njegov Instagram, ovo je njegova ručica @robertvantromp .

koju aplikaciju za upoznavanje trebam koristiti kviz

Prve četiri epizode druge sezone Too Hot To Handle sada su dostupne na Netflixu, a ostale izlaze 30. lipnja. Za sve najnovije Netflixove vijesti, poklone, kvizove i memove poput The Holy Church of Netflix na Facebooku.

Istaknute slike putem Instagrama @christiniacarmelaofficial, @robertvantromp

Povezane priče koje preporučuje ovaj pisac:

• Unutar ludo vrućih Instagram računa ovogodišnje ekipe Too Hot To Handle

kako dirati djevojku tamo dolje

Prevruće za rješavanje kazni: Koliko svaki kršenje pravila košta glumce?

Ovdje su svi uzrasti glumačke ekipe druge sezone Too Hot To Handle na Netflixu