Upoznajte Chloe: 25-godišnju zvijezdu Love Islanda 2021. koja već izaziva dramu

Pričvrstite se, Otok ljubavi se vratio. Serija iz 2021. ima novoizgrađena vila , i cijela hrpa otočana koji izgledaju kao da su bili u teretani posljednju godinu zaredom - što budimo stvarni, vjerojatno jesu. Jedna natjecateljica Love Islanda 2021. o kojoj ste vjerojatno već čuli je Chloe.Chloe je bila po cijelom City Millloidu u posljednjih tjedan dana, nakon što je njezin intervju prije vile na Love Islandu postao viralan jer je pričala o tome da voli oženjene muškarce. Mislim da se svi možemo složiti da je to značilo da je ona otočanka koju ćemo svi držati na oku ove godine.

kako saznati je li moj muž na tinderu

Ovo je dojam o glumačkoj ekipi Otoka ljubavi 2021, Chloe Burrows.

Chloe Love Island: Cijeli profil novog člana glumačke ekipe za 2021. uključujući godine, Instagram, posao i odakle je

Chloe na svom promo snimanju Love Island

Chloe ima 25 godina i iz Bicestera

Chloe je 25-godišnjakinja iz Bicestera u Oxfordshireu. Kaže da je nedavno bila u groznim situacijama i za sebe kaže da je duhovita, rekavši: Ja sam uvijek ona smiješna u situaciji. Uvijek se trudim nasmijati sve. Otporan, prilično sam šaljiv i uvijek nešto radim.Chloe Love Island: Cijeli profil novog člana glumačke ekipe za 2021. uključujući godine, Instagram, posao i odakle je

putem Instagrama @chloe__burrows

Prije Love Islanda, Chloe je radila kao izvršna direktorica za financijski marketing

Chloe je radila kao marketinški stručnjak, a njezina je uloga bila izvršna direktorica za financijski marketing. Prethodno je radila kao junior paraplaner.Kaže da voli lošeg dečka, naravno

Kada je upitana o svom idealnom tipu, Chloe je u biti opisala smiješnog lošeg dječaka. Rekla je: Volim lošeg dečka, nekoga koga ne bi doveo kući svojoj mami, samo nekoga tko je malo nestašan. Samo želim nekoga dobrog i smiješnog, to nije previše za tražiti, zar ne? Chloe je tada rekla da je njezin broj jedan ako je netko previše fin, kako ona kaže, to me jednostavno odbija.

Na pitanje što traži od partnera, Chloe je rekla: Volim dobru građu. Idem u teretanu. Želim nekoga tko je zabavan. Stvarno smiješan i brižan i učinit će lijepe male stvari za vas. A onda očito netko na koga se možete osloniti da vas neće odreći. Budući da sam ja dosta velik lik i prilično glasan, oni bi morali biti jednako glasni, ako ne i više. Nikad ne bih mogao biti s nekim tko je tih. Netko tko ti malo vraća.

Chloe Love Island: Cijeli profil novog člana glumačke ekipe za 2021. uključujući godine, Instagram, posao i odakle je

putem Instagrama @chloe__burrows

U svom Love Island VT, Chloe je dala komentar o oženjenim muškarcima i to očito nije dobro prošlo

U intervjuu za ITV prije serije, Chloe je rekla unatoč stereotipu da u gradu nema puno fit frajera. Rekla je: Stvarno biste pomislili da u gradu ima sposobnih muškaraca, ali zapravo nema većina njih oženjenih ili imaju djevojke, mislim da su izvan granica, ali zapravo nisu izvan granica.

ne psuj na mom profilu

U snimku se također nalazila njezina izjava kako je pristrasna prema oženjenom muškarcu i priznala da je pijana zvala muškarca većinu vikenda iako je svjesna da ima ženu i djecu. Nakon toga, tvit je postao viralan o tome kako se činilo da je netko potvrdio da je Chloe očeva pomoćnica i da su imali aferu. Međutim, tweet više nije dostupan i račun nije odgovorio na njega zahtjev za komentar s drugih stranica s vijestima .

Chloe je od tada demantirala bilo kakve tvrdnje o aferama i kaže da je komentar izvučen iz konteksta. Ona rekao je za Digital Spy : Nisam imao aferu. Mislim da je izvučeno iz konteksta. Upoznala sam nekoga na poslu i očito sam stvarno stekla osjećaje o njima, mislila sam da su apsolutno fantastični. A onda sam saznala da je oženjen i da ima djecu, a onda sam ga ostavila jer sam pomislila: ‘Što, dovraga?’ Dakle, to nije bila afera. Ali da. To je bilo ono.

Netko tko tvrdi da je otac osobe koja je tvitala rekao je Suncu : Sam sam šest godina, tako da je riječ 'afera' jednostavno nebitna. Chloe je zapravo bila vrlo profesionalna u svom marketinškom izvršnom poslu i odradila je sjajan posao za nas kao tim ljudi. Chloe također kaže da nikada nije bila PA, pa izgleda da je tweet bio samo pokušaj da postane viralan, što je ovom prilikom i uspjelo.

putem Instagrama @chloe__burrows

gdje mogu besplatno skinuti sims

Na Instagramu ima 11.500 pratitelja

U vrijeme objavljivanja, Chloe ima 11,5 tisuća pratitelja na Instagramu, ali do trenutka kada se serija završi vjerojatno će biti bliže milijunima. Njezin feed je u osnovi samo zbirka selfieja, a ona na odmoru. Klasični. Njezina ručka je @chloe__burrows.

Chloe je otkrila da je prije Love Islanda imala posao s grudima

Nije tajna da se Otočani operiraju, a ljudi se jako trude da budu spremni za vilu. Chloe je vrlo otvoreno razgovarala o tome kako se osjećala mnogo više samopouzdanja nakon što je prešla s 32A na 32D. Oduvijek sam željela da mi budu sise, iskreno nikad nisam imala sise, rekla je. Ako sam stavila grudnjak, to je bila šala. Čak i najmanji grudnjaci, u jednom trenutku bila sam na fakultetu i 20 godina i kupila sam grudnjak za 14-godišnjakinju iz New Looka jer mi je trebao bez naramenica, a nije ga bilo. Ne bih ni rekao 32A, a sad sam 32D. Volim ih.

Chloe Love Island: Cijeli profil novog člana glumačke ekipe za 2021. uključujući godine, Instagram, posao i odakle je

putem Instagrama @chloe__burrows

Chloe misli da je njezina obiteljska kuća ukleta?

Čudna informacija, ali Chloe i njezina obitelj misle da njihov dom proganja rođak i vidjeli su ga kako vreba uokolo. Ona je rekla Daily Star : Moj ujak je bio jako mlad kad se to dogodilo – bilo je to kad je imao oko 10 godina, tako da nije bio dovoljno star da bi bio pijan ili nešto slično. Probudio se usred noći i vidio čovjeka kako hoda oko kuće. Ovo se dogodilo par puta. Zatim je rekao svojoj mami i opisao je čovjeka i ona je znala na koga je mislio. I pokazala mu je sliku i on ga je prepoznao.

Otok ljubavi 2021. počinje u ponedjeljak 28. lipnja na ITV2. Za sve najnovije vijesti i tračeve s Love Islanda te za najbolje meme i kvizove, like The Holy Church of Love Island na Facebooku.

Povezane priče koje preporučuje ovaj pisac:

• Tko je Shannon Singh? Manekenka i naizgled 'seks luda' Love Islander

To nije serija Otok ljubavi osim ako se ne dogodi 31 točan trenutak

zašto je Laura umrla za 365 dana

• Ovo su Instagram nalozi ovogodišnjih natjecatelja Otoka ljubavi