Aaron s Love Islanda pronađen je u starom oglasu za trimer za loptice

Aaron s Love Islanda je nekoliko puta u emisiji spomenuo svoju prošlu manekensku karijeru. Iako možda mislite da je stigao na pariške piste ili pokrenuo veliku međunarodnu kampanju, ispostavilo se da je jedan od Aaronovih najvećih manekenskih poslova reklama za trimer za jaja.Netko na TikToku otkrio je Aarona u reklami za trimer za jaja u kojoj kaže da ima smrdljiva jaja i demonstrira brijanje pubesa. Iskreno, to treba vidjeti da bi se vjerovalo.

Video se sada dijeli na Twitteru s ljudima koji dijele iznenađenje njegovim odabirom karijere modela. rekla je jedna osobaZamislite da sam bio prisiljen pročitati scenarij kako bih rekao ovo ffs, a drugi je rekao da sam mogao proći cijeli život a da ovo ne vidim.Oglas je za tvrtku pod nazivom Balls Co. (pitam se kako su smislili to ime?) i prikazuje Aarona koji pred kamerom govori o glavnim prodajnim točkama trimera. Za one koji se pitaju otporan je na tuširanje, ima izmjenjive noževe i prodaje se za 45,00 funti.A Aaronov interes za trimer loptice tu ne prestaje. Ako odete na njegov YouTube kanal, Aaron Francis Essentials , naći ćete čitav niz promo videa za trimer. Doslovno su kao šest minuta vrijedne Aarona koji objašnjava prednosti proizvoda, pokazuje kako vam ne reže jaja demonstrirajući na svojoj ruci i očito uključujući svoj kod za popust od 10 posto.

Njegov YouTube kanal ima 1000 pretplatnika i trenutno sadrži niz ljepote videa i trikova za izlaske. U jednom od svojih videa na YouTubeu pojašnjava da nema smrdljiva jaja.

Otok ljubavi 2021. nastavlja se na ITV2 večeras u 21 sat. Za sve najnovije vijesti i tračeve s Love Islanda te za najbolje meme i kvizove, like The Holy Church of Love Island na Facebooku.

Povezane priče koje preporučuje ovaj pisac:

Poredak: Ovo su službeno najviši natjecatelji koje je Love Island ikada imao

To je ono što glumci Love Islanda zapravo rade, prema njihovim LinkedInsima

Bez 'ako', bez 'ali': ovo je točan obrok koji bi dobila svaka glumačka ekipa Love Islanda 2021.