Predstavljamo Liberty Poole, Nandoovog radnika i učenika koji se pridružuje Love Islandu 2021.

The Glumačka postava Otoka ljubavi 2021 je sada pušten i uključuje 21-godišnjeg studenta i Nandovog radnika Liberty Poolea. Liberty je bio treći otočanin koji je najavljen u postavi koja uključuje učiteljicu tjelesnog, bivšu manekenku i agenticu za nekretnine.Otok ljubavi 2021. vraća se na naše ekrane 28. lipnja u 21 sat s Laurom Whitmore koja će voditi i Iainom Stirlingom koji će se vratiti kao klasični glas. Do emitiranja emisije ovo je sve što trebate znati o najmlađem ovogodišnjem natjecatelju, Liberty Pooleu:

namjeravam krenuti van

Liberty je najmlađi Otočanin ove godine

Liberty ima 21 godinu, što je čini najmlađom Otočankom do sada u ovoj seriji.

Ona radi u Nando's

putem Instagrama @libertypoolex

Liberty radi u Nando'su od 2016. i rekla je da su je čak zaprosili u restoranu u kojem radi. Rekla je: Bilo je pomalo neočekivano! Bio je sam, dolazio je u restoran svaki tjedan, kleknuo je na jedno koljeno i pitao: ‘Hoćeš li se udati za mene?’. Ali u njegovoj ruci, to je bila bedž humanitarne pomoći, a ne dijamantni prsten ili ništa.Pa sam razmišljao, to je jedan od načina da kažem da sam dobrotvorni slučaj kada je ljubav u pitanju! Liberty nikada nije bila na spoju s Nando'som, ali je rekla da ju je nekoliko ljudi pokušalo nazvati tamo kako bi dobila popust.

bacanje teniske loptice o zid

Ona je studentica u Birminghamu

Liberty trenutno studira marketing na sveučilištu Birmingham City. Prema njezinom LinkedInu, ona će diplomirati 2023., dvije godine nakon što se pojavi u Love Islandu. Pretpostavljam da će vjerojatno biti BNOC kad se vrati na sveučilište.Liberty ima preko 22.000 pratitelja na Instagramu

putem Instagrama @libertypoolex

Libertyin Instagram stalno raste i sada ima preko 20.000 pratitelja. Njezina prva objava bila je krajem 2019. godine i od tada je objavljivala nevjerojatno prikladne slike sebe, obično u noćnim izlascima.

Njen tip je 'bezobrazni momak'

Liberty je rekla da je tipičan tip muškarca za kojeg ide alfa mužjak, ali obično su igrači. Rekla je: Volim visokog, alfa mužjaka, samouvjerenog, bezobraznog tipa tipa. Ali očito je to uvijek u kombinaciji s tipovima igrača, u čemu griješim.

Veseli se sklapanju partnera u vili

Ako već niste voljeli Liberty, rekla je da se jako veseli sklapanju djevojačkih prijateljstava u vili i opisuje sebe kao djevojku.

Liberty je prošle godine otišao u Dubai

putem Instagrama @libertypoolex

hollister tablica veličina u usporedbi s američkim orlom

Poput mnogih drugih stanovnika Love Islanda, Liberty je otputovala u Dubai u studenom prošle godine, gdje se čini da joj je majka sjedište. S njenog Instagrama se čini da je Liberty vrlo bliska sa svojom mamom. Podijelila je mnogo slika i videa sebe u Dubaiju u to vrijeme, uključujući i otkriće da je pala niz stepenice u tamošnjem najljepšem restoranu.

Otok ljubavi 2021. počinje u ponedjeljak 28. lipnja na ITV2. Za sve najnovije vijesti i tračeve s Love Islanda te za najbolje meme i kvizove, like The Holy Church of Love Island na Facebooku.

moj put ili meme s autoceste

Povezane priče koje preporučuje ovaj pisac:

Imam tekst! Upoznajte CIJELI popis službenih glumaca Love Islanda 2021

Kolumna tračeva na Otoku ljubavi: Nove veze s otočanima i glumačka postava već su na Mallorci?!

• Ovo su Instagram računi ovogodišnjih natjecatelja Otoka ljubavi