Predstavljamo Georgiju: 28-godišnja bomba s Love Islanda kojoj se sviđa Hugo

Otok ljubavi jednostavno nam voli davati pune bombe upravo sada. U posljednjoj kapljici Islandersa dobivamo ne jednu, čak ni dva, već tri nova pridošlica koja će nam potopiti apetit. To su a tattoo umjetnica po imenu Abigail , an agent za nekretnine po imenu Tyler i izvršni direktor marketinga po imenu Georgia – svi spremni zauzeti vilu Love Island 2021. na juriš.Georgia bi mogla biti jedna od bombi koje smo čekali, jer ona izravno kaže da dolazi po Huga - i dečko je vrijeme da nađe nekoga. Dakle, evo svega što znamo o pridošlicama, Georgia Townend.

Georgia na svom promo snimanju Love Island

New Love Island bombshell Georgia ima 28 godina i iz Essexa

Georgia Townend ima 28 godina i iz Essexa. Essex je pronađen kao službeno mjesto iz kojeg će biti najvjerojatnije pobijediti u showu , pa bi možda trebali držati oči na njoj? Na pitanje zašto se prijavila za Love Island, Georgia je rekla: Sama sam jako dugo. Pet godina. Nisam radio matematiku, ali barem je tako. Osjećam se kao da sam iscrpio sve druge opcije kako upoznati ljude.

Georgia Townend: Upoznajte novu bombu Otoka ljubavi 2021. i njezine godine, Instagram, posao i odakle je

putem Instagrama @georgiatownend_Radi kao voditeljica marketinga

Upravo sada, Georgia radi kao marketinški direktor. Rekla je da bi je kolege opisali kao vrlo društvenu i kao život i dušu zabave. Dodala je da bi isto rekli i njezina obitelj i prijatelji, dodajući: Rekla bih da bi vjerojatno rekli da sam inteligentna, da sam duhovita. Stvarno sam ljubazan u srcu, ali mogu biti prilično teška ljubav.

Georgia Townend: Upoznajte novu bombu Otoka ljubavi 2021. i njezine godine, Instagram, posao i odakle je

putem Instagrama @georgiatownend_U vili Love Island, Georgia je uprla u Huga

Georgia točno zna što želi u vili, rekavši da je Hugo njezin apsolutni broj jedan i da jedva čeka da ga upozna. Također je rekla da voli Teddyjev šarm, a sviđa joj se i Aaronov izgled. Očito ima prilično skup ukus, jer njezina slavna simpatija je njemački model, fotograf i dizajner Johannes Huebl.

pjesme poput pjesme gumenog medvjedića

Na pitanje što traži od muškarca, Georgia je rekla: Sviđa mi se netko za koga možemo imati solidan omjer koketiranja i pečenja, jer me može zadirkivati, ali će se prema stvarima do kojih mi je stalo odnositi s poštovanjem i milošću zaslužuju. Ne želim nekoga tko je stvarno prazan i nije svjestan što se događa u svijetu.

Georgia Townend: Upoznajte novu bombu Otoka ljubavi 2021. i njezine godine, Instagram, posao i odakle je

putem Instagrama @georgiatownend_

Ona je sveučilišna

Georgia je diplomirala 2015. na Sveučilištu Harper Adams u Newportu. U to je vrijeme objavila na Instagramu rekavši: Hvala sobi za grupnu studiju 3 što je bio moj dom bez najma u protekloj godini, thesaurus.com što je učinio da zvučim 100 puta inteligentnije nego što zapravo jesam, i mojih 589,6 milijuna obožavatelja na Kim Kardashian uzima holivudsku igru ​​da je to omogućila.

koji je najstariji u obitelji Kardashian

putem Instagrama @georgiatownend_

Georgia ima gotovo 3000 sljedbenika na Instagramu na možda najljepšem profilu koji je ikada postojao

Georgiain Instagram pita me je li previše čista za Otok ljubavi. Izuzetno je ružičasta, lijepa, cvjetna i kurirana. Ona ima vrhunac priče za svoju mačku, koja se zove Betty, a na svakoj fotografiji izgleda savršeno dotjerana i spremna za papkanje. To je jednostavno zapanjujuće. Njezina Instagram ručica je @georgiatownend_.

Georgia Townend: Upoznajte novu bombu Otoka ljubavi 2021. i njezine godine, Instagram, posao i odakle je

putem Instagrama @georgiatownend_

Otok ljubavi 2021. nastavlja se na ITV2 večeras u 21 sat. Za sve najnovije vijesti i tračeve s Love Islanda te za najbolje meme i kvizove, like The Holy Church of Love Island na Facebooku.

Povezane priče koje preporučuje ovaj pisac:

Pozdravite Tylera: 26-godišnji diplomirani pravnik i bomba s Love Islanda s pogledom na Kazu

Upoznajte Abigail: bombu s Love Islanda koja želi 'prvom prilikom ukrasti Tobyja od Chloe'

S kojim bi tipom s Love Islanda 2021. uparila? Riješite ovaj kviz da saznate