'Volio bih da smo otišli zajedno': Brad kaže da su on i Lucinda 'bezgrešni' i da će 'pričekati'

Damping na Otoku ljubavi bio je prilično brutalni ove godine. Shannon je odbačena nakon samo dva dana, Chuggs je trajao još kraće a onda su Rachel ubrzo nakon toga pokazala vrata. Ali nitko od njih nije bio tako divlji kao Otok ljubavi sinoć, s kojeg je otužan izlazak Brada McClellanda.Brad je bio u paru s Lucindom Strafford, a par se našao među tri najniža para nakon što ih je javnost proglasila najmanje kompatibilnim. Kada se saznalo da su dobili najmanje glasova, morali su sami odlučiti tko će otići, a tko ostati ili žele li zajedno napustiti vilu 2021. Mnogi njihovi sumještani s Otoka vjerovali su da je logično rješenje, ako se stvarno sviđaju jedno drugome, da idu zajedno, ali Brad je učinio džentlmensku stvar i otišao, ostavljajući Lucindu da nastavi, samu.

Evo svega što je Brad imao za reći u svom izlaznom intervjuu s Otoka ljubavi 2021.

Brad McClelland: Pročitajte njegov cijeli intervju za izlazak nakon što je bio Otočanin koji je sinoć izbačen s Otoka ljubavi 2021. i napustio Lucindu

putem ITV-a

Brad je odmah znao da će otići

Kad je bio suočen s izborom koji su imali, koliko je Bradu lako bilo odlučiti da će on biti taj koji će otići? Kada su ga pitali, rekao je za ITV: Za mene sam odmah rekao ‘otići ću’. Nekako se nadam da ona [Lucinda] tamo neće pronaći ljubav, jer možda možemo nastaviti s mjesta gdje smo stali. Imao sam malo više vremena od nje, tako da je pošteno da je odustala od vremena sama.Brad kaže da se nadao da je Lucinda otišla s njim

Rekao je da te noći nije želio da ona ode, ali je rekao da imaju vezu i da bi bilo jako lijepo uzeti ono što smo imali i nastaviti to izvana. Međutim, rekao je da se jutros probudivši se osjeća malo drugačije, te da sada želi da je ona napustila vilu s njim. Želim vidjeti kamo je to moglo otići, rekao je. Ne mogu razgovarati sa Cind ili je pitati gdje je, želim znati kako se probudila jutros.

Brad McClelland: Pročitajte njegov cijeli intervju za izlazak nakon što je bio Otočanin koji je sinoć izbačen s Otoka ljubavi 2021. i napustio Lucindu

putem ITV-aI dalje će gledati emisiju i bit će ravno u Lucindinom DM-u ako ona napusti samcu

Na pitanje hoće li nastaviti gledati, Brad je rekao: Naravno. Želim gledati kako se slažu moji prijatelji, momci i djevojke. A onda ću umjesto sebe paziti na Cinds, vidjeti tko će tamo ulaziti, vidjeti postupaju li s njom dobro. Ionako sam obožavatelj emisije, gledat ću što se događa. Ako Cinds ode sama, bit ću ravno u njezinom DM-u, otići ću u Brighton i vidjeti hoćemo li ići na sladoled uz plažu. Je li Brad... sladak?

Brad je rekao da njegov instinkt čeka Lucindu dok je još u vili na Otoku ljubavi

Dakle, veliko je pitanje, hoće li je Brad čekati vani? Čekate li otprilike šest tjedana, nadajući se da ona nije [s nekim], a zatim propuštate prilike? Ili požurite i zaboravite na Cind i krenete dalje... Ne žuri mi se, rekao je. Nisam očekivao da ću tamo naći nekoga poput nje. Moj instinkt bi bio da pričekam, vidim gdje je i nastavim dalje, samo da vidim je li to dobra stvar. Počelo je više nego dobro. Bilo je nestvarno. Bilo bi tužno ne vidjeti kako će to ići izvana.

Dodao je da bi volio otići u Brighton i upoznati ljude o kojima su on i Lucinda zajedno razgovarali, dodajući da bi je također volio dovesti u Amble.

putem ITV-a

Rekao je da su on i Lucinda bili 'bezgrešni' i da nisu trebali biti na dnu

Na pitanje misli li doista da su on i Lucinda nespojivi i je li iznenađen što su to izglasali javnost, Brad je rekao: Ja i Cind smo bili besprijekorni. Svi su komentirali kako sam sretna, kako je Cinds sretna. Cinds mi je govorila kako je sretna sa mnom i obrnuto. Svatko je to mogao primijetiti. Mislim da da ste tamo pitali Otočane, tko je tamo najkompatibilniji par, ja i Cind bismo bili tamo gore. Pogotovo s obzirom da je bilo prijateljskih parova. Nažalost, moje i Cindino vrijeme kao par se skratilo.

Umjesto toga je rekao da su na dnu trebali biti Sharon i Hugo ili Aaron i Kaz, jer su oni prijateljski parovi.

Svoje iskustvo u vili opisao je kao 'nestvarno'

Unatoč njegovom naglom odlasku, sažimajući za njega Otok ljubavi 2021., Brad je rekao da je to nestvarno, ali je priznao da je nažalost prekinut. Prije nego što sam upoznao Lucindu sve je bilo dobro, rashlađeno. Lucinda je ušla, oduševila me i od tog trenutka sam zujala. Svako jutro sam se budio želeći biti u nečijem društvu, dodao je. Rekao je da mu je najdraži trenutak kada je Lucinda ušla i njihov zajednički spoj.

Rekao je da mu jedino žali što još uvijek nije tu, i rekao: Kad bih dobio priliku da se vratim tamo, onda bih. Ja osobno ne žalim jer sam ušao tamo i bio sam svoj. Samo mi je žao što više nisam tu.

Brad McClelland: Pročitajte njegov cijeli intervju za izlazak nakon što je bio Otočanin koji je sinoć izbačen s Otoka ljubavi 2021. i napustio Lucindu

putem ITV-a

I na kraju, da sada možete poslati poruku Lucindi, što biste rekli?

Brad je odgovorio: Nađimo se ispred vile na razgovoru... ha ha. Rekao bih joj kako sam se osjećao jutros i rekao da je ono što smo imali dobro. Jutros sam se probudio, bilo je bolje nego što sam uopće mislio... Vezao sam se za tebe više nego što sam mislio da jesam i odlazak te noći natjerao me da to shvatim. Ali ako se nešto može dogoditi izvana onda super, nastavite tako dalje. Ali uživajte u svom iskustvu, zaslužili ste, dobra ste djevojka, pazite na sebe.

ljubav je prema djevojkama i homoseksualcima

Otok ljubavi 2021. nastavlja se na ITV2 večeras u 21 sat. Za sve najnovije vijesti i tračeve s Love Islanda te za najbolje meme i kvizove, like The Holy Church of Love Island na Facebooku.

Povezane priče koje preporučuje ovaj pisac:

Okupite se oko vatre i uživajte u ovih 39 memova o Otoku ljubavi 2021. do sada

Službena kuća slavnih za najkraća pojavljivanja na Love Islandu ikada

Odakle u Ujedinjenom Kraljevstvu morate biti da biste imali najbolju šansu da stignete na Otok ljubavi