Imam tekst! Upoznajte CIJELI popis službenih glumaca Love Islanda 2021

Službeno je! Dugo očekivana glumačka postava Love Islanda 2021 konačno je stigla. Nakon onoga što se čini kao milijun godina čekanja, konačno možemo vidjeti Otočane kojima ćemo uskoro postati opsjednuti tijekom sljedećih tjedana.Od učitelja tjelesnog, do voditelja događanja i konobarice u Nando's - glumačka postava ove godine donosi puno toga. Ove godine producenti Otoka ljubavi obećali su najraznovrsniju glumačku postavu i seriju koja je veća i bolja nego ikad. Dakle, uoči emisije koja počinje sljedeći ponedjeljak (eeeeek!), ovdje upoznajte cijelu glumačku ekipu Love Islanda 2021.

Sharon Gaffka, godina: 25

Sharon Gaffka: Love Island objavila je glumačku ekipu Islandera za 2021

Sharon ima 25 godina i iz Oxforda. Trenutno radi kao državna službenica kao voditeljica operacija u Odjelu za promet, a državna je službenica od svoje 18. godine. Na pitanje zašto je htjela sudjelovati na Otoku ljubavi, rekla je: Bila je to mala šala između moja grupa prijateljstva na neko vrijeme koju bih trebao prijaviti, vjerojatno zato što sam najnečuveniji iz grupe. Ali i zbog COVID-a i izolacije, ja sam jedini samac u svojoj grupi prijateljstva. Ili su u braku ili se planiraju vjenčati. Ne želim više biti jedini u grupnom chatu koji je samac!Kaže da je njezin savršen spoj netko tko je viši od nje i može joj parirati na intelektualnoj razini. Sharon, koja je također kraljica ljepote i diplomirana pravnik, najavljena je kao jedna od prvih Otočana tijekom vikenda.

Aron Francis, dob: 24Aaron Francis: Otok ljubavi objavio je popis glumaca Islandera za 2021

Aaron je voditelj luksuznih događanja iz Londona. Kroz svoj posao, Aaron je radio na kraljevskim vjenčanjima i upoznao Eugenie i Beatrice tijekom ljeta.

Rekao je da je došao na Otok ljubavi jer je samac oko šest ili sedam mjeseci, a svijet spojeva trenutno je malo pokvaren. Svi nose maske. Ne možete zapravo vidjeti nikoga što otežava izlaske. Više volim veze nego izlaske, rekao je. Njegov idealan spoj je netko tko je strastven.

Liberty Poole, dob: 21

Liberty Poole

Liberty je konobarica i studentica marketinga iz Birminghama. Kaže da obično voli igrače i da bira visokog, alfa mužjaka, samouvjerenog, bezobraznog tipa tipa. Ona radi u Nando's-u i kaže da je dečki često ispiru za spoj s njezinim popustom.

Na pitanje zašto se pridružila glumačkoj ekipi Love Island 2021, Liberty je rekla: Nikada nisam imala tu lijepu, sretnu vezu pa mislim da će mi biti lijepo i nešto što ću doživjeti. Očito želim najbolje ljeto ikad jer smo već godinu dana u izolaciji pa bi bilo lijepo otići i uživati ​​u suncu i sprijateljiti se. Uzbuđen sam, pomalo sam društveni leptir pa volim upoznavati nove ljude. I ja sam djevojka pa jedva čekam djevojačka prijateljstva. Bit će zabavno!

Hugo Hammond, dob: 24

Hugo Hammond: Otok ljubavi objavio je popis glumaca Islandera za 2021. godinu

Hugo je profesor tjelesnog iz Hampshirea. Kaže da na Otok ljubavi vidi priliku da provedem nevjerojatno zabavno ljeto i vratim se tamo.

želim spavati sa svojom cimericom

Za seriju iz 2021. producenti Otoka ljubavi rekli su da traže pronalaženje otočana s invaliditetom kako bi stvorili raznolikiju glumačku ekipu. Hugo je rođen s klupskim stopalom i igrao je kriket za Englesku PD (Physical Disability). Imao sam mnogo operacija kad sam bio dijete. Zaista možeš reći samo kad hodam bos. Imam jako kratku ahilovu petu. Lagano hodam na prstima, rekao je.

Shannon Singh, dob: 22

Shannon Singh

Shannon je 22-godišnja manekenka iz Fifea u Škotskoj. S 18 godina je bila glamur model i kaže da je voljela te dane, nemam čega da se sramim, bili su to moji dani slave. Sada više radi na Instagramu i YouTubeu, bavila se komercijalnim modeliranjem i bavi se DJ-em.

Kada je tražila partnera, rekla je: Ne hranim se izgledom, hranim se energijom, treba mi netko s osobnošću. Samo netko s kim se mogu zabaviti. Ja sam partijanerica, volim izlaziti, jako sam društvena. Za mene je prilično teško pronaći ljude koji su iskreni i traže ono što tražite. Neću samo ići s bilo kim jer su zgodni. Moram se uvjeriti da su za mene. Izgleda - očito, moraju biti zgodni, ali ako je on zgodan, ali to je kao da razgovaram sa zidom od cigle i radije bih gledao kako se boja suši, neće biti sjajno.

Jake Cornish, dob: 24

Jake Cornish: Otok ljubavi najavio je glumačku ekipu Islandera za 2021

24-godišnji Jake je inženjer vode iz Weston-super-Marea. Bio je u vezi sedam godina, a onda kada je došlo do izolacije, bio je samac. Izgleda mudro, uvijek sam išla na plavuše. Ali meni je glavno imati poštovanje i dobro se zabaviti i netko tko će ti biti odan, rekao je. Dobila sam poruke od djevojaka koje imaju dečke i muževe. Zbog toga nikome ne vjerujem. Netko tko je stvarno odan. Ali kad sam sama, volim se dobro zabavljati!

Kaže da je njegova idealna žena TOWIEjeva Billie Faiers. Ona je dama, samo je bujna, rekao je.

Kaz Kamwi, Dob: 26

Kaz Kamwi: Otok ljubavi objavio je glumačku ekipu Islandera za 2021

Kaz je modna blogerica iz Essexa koja kaže da voli upoznavati nove ljude i da je spremna biti u vezi. Na pitanje kako bi je opisali obitelj i prijatelji, rekla je: Zabavna sam, dramatična, spontana. Prijateljski također. Lagana srca. Život je zabava - ja nisam mama u grupi, moji prijatelji ne gledaju u mene da se brinem za njih!

Brad McClelland, dob: 26

Brad McClelland

Brad je radnik iz Northumberlanda. Samac je dvije godine, živi s bakom i nikad nije bio na spoju! Njegove slavne simpatije uključuju bivšu otočanku Zaru McDermott, Megan Fox i Sommer Ray. Želim izlaziti licem u lice, volim upoznavati ljude. Lagana sam, opuštena, rekao je.

Charles Armstrong-jones, baka i djed vikont Linley

Na pitanje kako bi ga ljudi na poslu opisali, Brad je dodao: Trudim se zaraditi što više novca radeći što je manje moguće. Vjerojatno bi rekli – ne lijen, jer sam energičan – samo se pokušavam izvući ne radeći doslovno ništa.

Chloe Burrows, dob: 25 godina

Chloe Burrows: Love Island objavila je glumačku ekipu Islandera za 2021

Chloe je izvršna direktorica financijskog marketinga iz Bicestera koja kaže da je nedavno bila u groznim situacijama. Za sebe kaže da je duhovita, rekavši: Ja sam uvijek smiješna u situaciji. Uvijek se trudim nasmijati sve. Otporan, prilično sam šaljiv i uvijek nešto radim.

Na pitanje što traži od partnera, Chloe je rekla: Volim dobru građu. Idem u teretanu. Želim nekoga tko je zabavan. Stvarno smiješan i brižan i učinit će lijepe male stvari za vas. A onda očito netko na koga se možete osloniti da vas neće odreći. Budući da sam ja dosta velik lik i prilično glasan, oni bi morali biti jednako glasni, ako ne i više. Nikad ne bih mogao biti s nekim tko je tih. Netko tko ti malo vraća.

Toby Aromolaran, dob: 22

Koji je popis glumaca na Otoku ljubavi potpun bez poluprofesionalnog nogometaša? Ovogodišnji je Toby iz Essexa koji nikada nije bio u vezi. Nogomet igram od svoje šeste godine, ali to je zaista izašlo u novo svjetlo u posljednjih godinu dana otkako sam se pridružio timu koji se zove Hashtag United, rekao je. Vrlo su fokusirani na društvene mreže. Sve je na YouTubeu, Instagramu i Twitteru. Igrajući s njima stvarno sam se ponovno zaljubio u igru.

Na pitanje kako ga prijatelji i obitelj opisuju, Toby je rekao: Optimističan. Uvijek vidim svijetlu stranu u najgorim situacijama. Zabavan sam tip kad idem u noćni izlazak. Također odgovoran čovjek.

Faye Winter, godina: 26

26-godišnja Faye je voditeljica iznajmljivanja iz Devona. Rekla je: Izlazim i radim procjenu vrijednosti, dobivam posao za tvrtku i radit ću neobične preglede i pronaći stanare. Moja glavna uloga je prodajna strana stvari. Apsolutno mi se sviđa! Zapravo sam uzela samo godišnji odmor s posla jer bih se u svom idealnom svijetu rado vratila na posao. Trudim se da bude što prodaniji Sunset. Definitivno sam tamo u mini haljinama, sisama van, vani, pojavim se i možete vidjeti kako žene govore svom mužu: 'Ostaješ vani'. tako je zabavno.

Za pet godina, Faye kaže da bi voljela svoju agenciju za nekretnine ili dobrotvornu trgovinu. Povrh toga, ona želi nekoga s kim mogu ići na praznike i slično sljedećih nekoliko godina i stvarno se zabaviti. A onda počnite razmišljati o djeci i ozbiljnim stvarima za tri ili četiri godine.

Otok ljubavi 2021. počinje u ponedjeljak 28. lipnja na ITV2. Za sve najnovije vijesti i tračeve s Love Islanda te za najbolje meme i kvizove, like The Holy Church of Love Island na Facebooku.

Povezane priče koje preporučuje ovaj pisac:

Uzbuđeni zbog Otoka ljubavi? Da vidimo koliko se dobro sjećate posljednje serije

Kolumna tračeva na Otoku ljubavi: Nove veze s otočanima i glumačka postava već su na Mallorci?!

Ako možete imenovati sve ove bivše stanovnike Casa Amor Islanda, vi ste zaista pravi obožavatelj Love Islanda