Evo svega što znamo o House Of Gucci, novom filmu Lady Gage

Lady Gaga koja stalno izjavljuje da je Talijanka predstavlja kultni i cijenjeni smijeh koji se ponavlja na internetu, a njezin red kao Patrizia Reggiani će svima pokazati svoje talijansko umijeće na najstrašniji način. Danas konačno imamo trailer za House Of Gucci nakon mjeseci zadirkivanih (i procurjelih) slika sa seta. Film će isporučiti visoku tabornost i dramu u velikim količinama ako je trailer nešto što treba proći, a čini se kao veliki kandidat koji će dominirati na sljedećoj sezoni dodjele nagrada kada se dodjele Oscara 2022. Evo svega što znamo o Kuća Gucci do sada!Temelji se na stvarnom životnom ubojstvu Maurizija Guccija

Trailer House of Gucci

Pravi život Patrizie Reggiani

koji je najgledaniji tik tok

Voditelja poznate modne kuće Maurizia Guccija ubio je ubojica 1995. godine. 1997. njegova bivša supruga Patrizia Reggiani uhićena je jer je organizirala njegovo ubojstvo. Film govori o događajima koji su doveli do ubojstva, te detaljima o njihovom kaotičnom braku i razvodu, kao i o posljedicama nakon ubojstva.Glumačka ekipa je NEVJEROJATNA

Lady Gaga je, naravno, prva i središnja kao Patrizia Reggiani – ogromna žena gladna moći u koju se Gaga očito toliko zabavlja zabijajući zube, a to je još jedna sjajna uloga za nju da pokaže svoje glumačke sposobnosti nakon globalnog priznanja. dobila je za ulogu Ally Maine u filmu Zvijezda je rođena. Adam Driver glumi Maurizija Guccija, a njegovu braću u kući Gucci glume Jared Leto i Jeremy Irons.

Al Pacino glumi Alda Guccija, patrijarha i osnivača modne kuće. Salma Hayek, koja je slučajno udana za sadašnjeg šefa prave kuće Gucci, glumi Pinu Auriemmu - Patrizijinu doživotnu pouzdanicu.

Tko ga je režirao i kada izlazi?

House of Gucci režira Ridley Scott, poznat po stvaranju franšize Alien i režiji Prometeja i Marsovca. Scott se ipak nije bavio samo znanstvenom fantastikom, s njegovim filmom Thelma i Louise koji je hladan klasik.

Jared Leto izgleda neprepoznatljivo kao Paolo Gucci

U kina diljem svijeta trebao bi biti objavljen 24. studenog 2021.

Kakve su bile reakcije ljudi?

U redu, obratimo se slonu u sobi, talijanski naglasak Lady Gage je u najmanju ruku zanimljiv! Bez obzira na to što mislite o tome, ne može se poreći da film izgleda kao da će biti trzavica u dobru i u zlu. Ovo su neki od najboljih tweetova koji reagiraju na trailer House of Gucci:

Izgleda savršeno, priznajmo

Ovaj dio trailera zauvijek će mi biti urezan u mozak

Zavijanje

PRESTANI ODMAH

Stvara ovisnost

Neka je hvaljen gay pripravnik tbh

Pogledajte trailer za House of Gucci ovdje:igra

Preporučene priče ovog pisca:

Krvavo crveno nebo je kaotični Netflixov film o otetom avionu i… vampiru

Svaka kaotična sezona American Horror Story rangirana je od najgore do najbolje

Novi horor na plaži Old je grozan i nikakvi memovi ga ne mogu spasiti