Dečki, ponovno okupljanje Love Is Blind dolazi na Netflix SUTRA

Samo da budete svjesni i da možete sabrati svoje emocije – Ljubav je slijepa: Nakon što se oltar sutra pojavi na Netflixu. Ponovno okupljanje sastoji se od tri nove epizode, koje će provjeriti živote glumaca u prvoj sezoni i vidjeti tko je još uvijek zajedno, tko je još uvijek prijatelji te saznati što su sve radili od serije.Štoviše, Netflix je od tada objavio još jedan teaser trailer za seriju, a izgleda još sočnije nego što smo mogli zamisliti. Dok se Cameron i Lauren smiruju i očito su spremne za obitelj (plaču), Amber i Barnett su i dalje divlje kao i uvijek, ali Amber očito želi i djecu - samo je nejasno je li Barnett spreman.

A sada prelazimo na pravu dramu. Mark je tamo sa svojom novom djevojkom, a Jessica tvrdi da je spavao s drugim ljudima?! Dodala je: Zavaravao me cijelo vrijeme. Carlton i Diamond još uvijek jedu govedinu, a čini se da i Diamond počinje s nekim djevojkama.

Pregled serije Love Is Blind: After the Altar reunion uoči izlaska na Netflixu sutra

putem Netflixa

Pregled serije Love Is Blind: After the Altar reunion uoči izlaska na Netflixu sutra

putem NetflixaAli, mislim da niste spremni za ovo, glavna drama dolazi od Gigi i Damiana - naravno. Gigi je epski otišla s njihovog vjenčanja i nikada se nisu vjenčali u showu, ali na prvom okupljanju otkriveno je da hodaju i da se pokreću.

Zatim u najčudnijem zapletu u povijesti, Damian se slikao s Francescom Farago od Prevruće za rukovanje. Par je prošle godine primijećen kako se drži za ruke i zajedno večera, a svi su mislili da hodaju jer Gigi nigdje nije bilo. Sada, Francesca se pojavljuje na ovom ponovnom okupljanju!!!Pregled serije Love Is Blind: After the Altar reunion uoči izlaska na Netflixu sutra

putem Netflixa

Da, u filmu Ljubav je slijepa: Nakon snimka Oltara, Gigi se razbija zbog pronalaska svoje srodne duše u Damianu, prije nego što se pojavi Francesca i Gigi joj kaže da je moj i da je u pogrešnoj Netflix emisiji. Gigi doista donosi svu dramu.

Novi klip u cijelosti pogledajte ovdje:igra

Netflix je najavio emisiju, dodajući: Prošlo je nešto više od godinu dana otkako je Love is Blind zauvijek promijenio igru ​​za upoznavanje. 28. srpnja glumci u prvoj sezoni — da, čak i Jessica! — vraća se za After the Altar, seriju reunion od tri epizode koja će zaliječiti stare rane i možda stvoriti nove...

Pregled serije Love Is Blind: After the Altar reunion uoči izlaska na Netflixu sutra

putem Netflixa

Originalna emisija objavljena je dosta vremena nakon što su se parovi vjenčali, tako da je ovo okupljanje posebna dvogodišnja obljetnica parova koji su se vjenčali. Nekima će ovo biti prvi put da se vide otkako su zajedno doslovno pred oltarom. Prva epizoda se zove Dvije godine kasnije, druga u braku, singl, i to je komplicirano, a treća je Proslave i sukobi. Sve tri epizode bit će dostupne na Netflixu od sutra (28. srpnja).

Pogledajte prvi teaser trailer za Love Is Blind: After the Altar ovdje:igra

Love Is Blind: After the Altar izlazi na Netflixu 28. srpnja. Za sve najnovije Netflixove vijesti, poklone i memove poput The Holy Church of Netflix na Facebooku.

Povezane priče koje preporučuje ovaj pisac:

21 najšokantniji i najluđi trenutak iz Netflixove Love Is Blind

Ako stvarno volite Ljubav je slijepa, dobit ćete barem 10/13 u ovom kvizu

Ovo su službeno najlakše ući u reality TV emisije, ako želite priliku za slavu