Tip iz viralnog videa 'Ne mogu vjerovati da si ovo napravio' konačno je progovorio

Tip iz Ne mogu vjerovati da si napravio ovaj viralni video konačno je progovorio, rekavši da je jedini novac koji je zaradio od videa iskorišten za kupnju televizora.Nakon godina intriga i šutnje, Paul Weedon je pisao za VICE , kaže da je udarac stvarno zabolio, i da je bio potpuno neplaniran.

Za one koji su proteklih 14 godina proveli živeći pod kamenom, ali se nekim čudom nisu pretvorili u ušiju, evo kratkog sažetka: adolescenta, koji ima dugu lepršavu kosu i sunčane naočale, prijatelj je udario u lice. Besprijekornim tonom bijesa iz Home Counties-a kaže svom prijatelju: O, jebote, ne mogu vjerovati da si ovo učinio.igra

Otkriveno je porijeklo videa 'Ne mogu vjerovati da si to napravio'

Ovaj kultni video započeo je život kao besciljni skeč, a Paul je dodao da je udarac bio neplaniran. Međutim, na snimci koja je nastala do događaja, gurnuo sam Tima sa stolice, pao je i udario glavom o ormarić za dokumente izvan kamere, piše Paul. I tako ga je Tim udario, a ostalo je povijest.

Dugo je bio ispod radara, da bi se na kraju probio na 4chan. Uz intenzivnu, noughties verziju viralne slave koja kuca na vrata, Paul kaže da ju je odlučio prigrliti i pokušati unovčiti.Kaže da ne posjeduje prava na spot 'Ne mogu vjerovati da si to napravio'

Prodao je prava na platformu pod nazivom Break. Kad su TV istraživači došli s većim ponudama, bilo je previše očito da sam ga potpuno zajebao. Iako je novac od prava iskoristio za kupnju televizora, ubrzo je, kaže, počeo dobivati ​​osjećaj da je to odluka koja će me proganjati.

Do sada, Weedon se nije baš osvrnuo na Ne mogu vjerovati da ste snimili ovaj video, osim nekoliko referenci na svom Twitter profilu. Misterij udarca, razlog i posljedice ostali su neriješeni.Sada kaže da nema nikakve jasnoće o mojim zakonskim pravima na video.

Lagao bih kad bih rekao da nisam požalio što sam propustio dio kolača kada je riječ o tome da YouTuberi mogu prije unovčiti svoj sadržaj, dodao je.

Međutim, 14 godina nakon učitavanja originalnog videa, Weedon snima film o memu.igra

Spustivši trailer na YouTube prošli tjedan, Weedon daleko manje pahuljaste kose sjeo je pred kameru kako bi zafrkavao nešto što će uskoro doći. Činilo se da niz spojenih audio isječaka obećava odgovore na čitav niz pitanja o videu.

Povezane priče koje preporučuje ovaj pisac:

Ronnie Pickering Peteru Marshu: Gdje su sada zvijezde kultnih britanskih viralnih videa?

Priče iza svih ovih virusnih memova oduševit će vas

Razgovarali smo s dečkima na OVOJ slici i dosta im je vaših šala