'Prijatelji bi me upozorili da spava okolo': Evo točno kakav je Hugo bio na sveučilištu

Trenutno, jedan od najpopularnijih otočana na Otoku ljubavi 2021. je Hugo Hammond. Kažem odmah, jer idući tjedan naša su se mišljenja mogla potpuno promijeniti i pozvat ćemo ga da ga baci – to je samo priroda Otoka ljubavi. Prije nego što je ušao u vilu na Otoku ljubavi, Hugo je išao na Sveučilište Oxford Brookes, i čini se da je bio vrlo drugačiji od plašljivog simpatičnog dečka kojeg svake večeri viđamo na našim ekranima.kada facebook messenger kaže aktivno sada

Od divljih noćnih provoda, polunoćnih veza i post uni-glow up, evo svega što znamo o tome kakav je učitelj Otoka ljubavi, Hugo Hammond, bio dok je bio na sveučilištu.

putem Instagrama @hugo_hammond_

Prije Otoka ljubavi, Hugo je studirao na Sveučilištu Oxford Brookes

Hugo je pohađao Sveučilište Oxford Brookes i studirao sportsko treniranje. Diplomirao je 2019. Na Instagramu postoje njegove slike označene u studentskom selu Cheney, pa je možda ovdje živio kao svježi.

putem Instagrama @hugo_hammond_Hugo je sebe smatrao velikim imenom u kampusu

Prema riječima prijatelja, Hugo je za sebe mislio da je pomalo BNOC na univerzitetu. Prijatelj je rekao Daily Mail : Hugo je stvarno mislio da je pčelinja koljena i želio se proslaviti na sveučilištu. Hvalio se svojim ženskim osvajanjima, ali oni sigurno nisu bili oni koji su se poslije hvalili. Hugo je u najmanju ruku bio figura koja izaziva podjele, nekima se sviđao, dok su drugi mislili da je samo otmjeni kvržica.

Kada je prvi put najavljen kao natjecatelj, Hugoov šaljivi video sa univerziteta obišao , gdje sebe naziva jebenim vrhunskim shaggerom.Hugo Hammond: Kakav je bio natjecatelj na Otoku ljubavi 2021. na Sveučilištu Oxford Brookes

putem Instagrama @hugo_hammond_

Bio je poznat po tome da se 'udara'

Vjerojatno najgora fraza ikad poznata čovjeku, ali se kaže da je Hugo bio poznat po batinanju i jurnjavi na sveučilištu – u skladu sa svojim uvodnim videom u kojem je, kako je rekao, izmislio vezu na pola noći. Bivši Hugov obratio se Suncu i rekao : S Hugom sam izlazio u noćnim izlascima i prijatelji bi me uvijek upozoravali da budem oprezan jer on spava okolo. Mogu potvrditi da nikada ne bi prenoćio. Prvi put kad sam spavala s njim doslovno je ustao i nakon toga otišao. Ispravan udar i crtica.

Hugo Hammond: Kakav je bio natjecatelj na Otoku ljubavi 2021. na Sveučilištu Oxford Brookes

putem Instagrama @henry_kee

Hugo je bio prijatelj sa kolegom, natjecateljem na Otoku ljubavi, Chuggsom na sveučilištu, koji je rekao da 'voli noćni izlazak'

Kad je Chuggs ušao u vilu, bilo je jasno da se on i Hugo poznaju još iz studija na Oxford Brookesu. U svom izlaznom intervjuu , Chuggs je rekao da tamo nije uspio provesti toliko vremena s njim koliko bi želio, ali je objasnio da su bili u istoj grupi proširenog prijateljstva. On je bio kriket, ja ragbi. Imamo puno zajedničkih prijatelja. Hugo voli noćne izlaske, rekao je.

Za Chuggsa i Hugoa se također kaže da su se u prošlosti svađali zbog djevojaka, zbog čega se Hugo zabrinuo da bi njegov ulazak u vilu mogao biti kao da se povijest ponavlja. Insajder je za Sun rekao: Hugo i Chuggs su se poznavali kroz sport na univerzitetu – mislim da su oboje bili zainteresirani za istu djevojku i krenuli su u susret pokušavajući izlaziti s njom.

Prije Otoka ljubavi, Hugo je imao djevojku na sveučilištu

Hugo Hammond: Kakav je bio natjecatelj na Otoku ljubavi 2021. na Sveučilištu Oxford Brookes

putem Instagrama @millie_simons

Hugo je svoju bivšu djevojku Millie Simons upoznao na sveučilištu i hodali su dvije i pol godine. Prijavljeno je da su se rastali prije nekoliko mjeseci, ali prijatelj je za Daily Mail rekao da su prekinuli nedugo prije nego što je saznao da ide na Otok ljubavi. Oni [Hugo i Millie] nisu se tako davno razišli, rekao je prijatelj. On vidi Otok ljubavi kao način da postane poznat i otvori prilike pa je morao biti slobodan prije nego što uđe. Zamolio je Millie da vodi njegov račun na društvenim mrežama dok je proveo u vili, ali ona je glatko odbila njegovu ponudu, što nije iznenađujuće.

Prijatelji su rekli da je Hugo imao ogroman sjaj prije Otoka ljubavi i da ima arogantnu stranu

Njegovi prijatelji iz univerziteta također su rekli da nije imao paket od šest koje je prije pokazivao u vili. Nije izgledao kao sada na sveučilištu, definitivno je imao 'zasjaj' time što je navukao sve te mišiće, rekli su . U početku će biti plašljiv, ali neće proći dugo dok ne vidite njegove prave boje i njegovu arogantnu stranu. Ako ga ne odaberemo rano, bit će potrošen.

Otok ljubavi 2021. nastavlja se na ITV2 večeras u 21 sat. Za sve najnovije vijesti i tračeve s Love Islanda te za najbolje meme i kvizove, like The Holy Church of Love Island na Facebooku.

Povezane priče koje preporučuje ovaj pisac:

Učenici Hugoove škole objavljuju po cijelom TikToku o njemu i *nisu* sretni

Ovdje je sva glumačka ekipa Love Islanda 2021. otišla na sveučilište

Upoznajte Lucindu: bombu s Love Islanda čiji je bivši nogometaš Premiershipa

Istaknuta slika putem ITV / Instagrama @_alexcraib