Objašnjeno: Evo kako možete premotati TikTok videozapis unatrag ili unaprijed bez spremanja

Nema ništa gore od gledanja TikTok videa, treptanja i propuštanja najvažnijeg dijela. Ili promatrati ono što se čini kao najduži video svih vremena samo da biste vidjeli što će se dogoditi na kraju, pogotovo sada imamo video značajku od tri minute. Da, naravno, tri minute nisu dugo, ali čini se kao cijeli život kada morate ponovno pogledati cijeli TikTok jer ste propustili važan dio pred kraj. Srećom, bogovi TikToka nam se smješkaju i naše molitve su uslišene jer su kreatori aplikacije izbacili svoju najnoviju značajku što znači da sada možemo premotavati unatrag i naprijed na TikToku.Twitter, TikTok brzo premotavanje unaprijed, reakcija

preko Cvrkut

Ali kako mogu premotati TikTok video unatrag i unaprijed??

Značajka je tiho uvedena u mobilnu aplikaciju koja nam omogućuje premotavanje videozapisa unatrag ili naprijed. Džep-vlak testirao novu aplikaciju na iOS-u, ali nije mogao pristupiti toj značajci na Androidu. Stoga morate biti sigurni da imate najnoviju verziju preuzetu na iPhone ako ga želite koristiti.

Evo brzih i jednostavnih koraka koje trebate slijediti kako biste svoje TikTok videozapise premotali unazad i unaprijed:

• Otvorite najnoviju verziju aplikacije TikTok.• Dok reproducirate TikTok video, potražite bijelu liniju koja se obično pojavljuje pri dnu. Red će biti na dužim videima, nećete ga moći vidjeti na kraćim.

što države imaju chick fil a

• Pokušajte prstom dodirnuti liniju. Trebala bi se pojaviti točka koja označava koliko ste daleko u videozapisu.• Pritisnite dolje na točku i pomičite se lijevo za premotavanje unatrag ili desno za brzo premotavanje naprijed.

I voila! Tako možete preskočiti na kraj tih ekstra dugih TikTok videozapisa ili se vratiti na početak ako ste nešto propustili. Ovo će revolucionirati način na koji učimo plesove Charlija D’Amelija.

Za još više TikTok trikova i hakova, te za sve najnovije vijesti i tračeve - pratite Sveta crkva TikTok na Facebooku.

Povezane priče koje preporučuje ovaj pisac:

Upoznajte Khabyja Lamea: virusnog TikTokkera na vašem FYP-u koji ima više sljedbenika od Addison Rae

Ova web stranica koja uništava dušu će vam reći koliko ste ružni i u kojoj ćete dobi umrijeti

Objašnjena teorija 'Vruće ružno' TikTok-a: Jesu li ove muške slavne osobe 'vruće ružne', 'ružno zgodne' ili 'vruće vruće'?