Svaku smetnju koju ćete podnijeti živjeti s roditeljima ovog ljeta

Iselio sam se iz svoje obiteljske kuće prije sedam godina.kako prikazati samo ime na facebooku

U svih tih sedam godina, najduže vrijeme koje sam ikada proveo u kući u kojoj sam odrastao bila su dva tjedna na Božić. To je bilo to. Bez ljeta, bez produženog boravka. Bio sam SKINT tijekom studija na fakultetu i živio sam gotovo isključivo od prehrane Tesco obroka, ali nije bilo važno. Ta sloboda i neovisnost bila mi je važnija.

Ali uskoro ću se preseliti u London. A London je skup. A da bih se izborio s tim skupim problemom, moram uštedjeti neke novčiće.

A znamo što to znači. Natrag u predgrađe za ovaj veliki gradski queer. Opet živim s roditeljima I do sada? Pakao je. NA. ZEMLJA.

I ovo nije nepoštivanje mojih mame i tate – zahvalna sam i oni ne misle da mi njihovo ponašanje nehotice uzrokuje muku i nemir. Siguran sam da se s mojim vlastitim navikama i promjenama raspoloženja mogu boriti.Ipak, sve to na stranu, blizu sam pucanja. Nevolje se prelijevaju. Ja sam čovjek na rubu.

Počela sam bilježiti stvari koje mi podižu krvni tlak. Koristim ovaj članak kao samoterapiju i mehanizam suočavanja, a na vašu sreću, dao sam vam mjesto u prvom redu.Evo što ćete izdržati ako ovo ljeto budete morali živjeti s roditeljima:

Beskrajno vikanje između soba i progovaranje za buku svake tri sekunde

živeći s roditeljima

Da, to je stvarni video zvuka mog tapkanja nogom

Ima li stvarno potrebe za ovim? Moramo li naprezati grkljan svaki put kad mi trebaš reći da je čaj spreman? To je nepodnošljivo. I nema pobjede.

Vjerojatno imate slušalice, jer puštanje glazbe naglas nije vrijedno gnjavaže da vam se kaže da je stišate svakih 30 sekundi kada pjesma postane glasnija. Stavljate slušalice kako biste izbjegli jednu svađu, ali završite usred druge kada vam mama upadne i izjavi da je vikala na vas zadnjih 10 minuta.

Ponavljajući ciklus pakla.

Čudna pravila

živeći s roditeljima

kako izgleda lijepa vagina

Moja mama je nedavno postala toliko paranoična u vezi s našim vratima od terase da je odlučila da ih ne možemo koristiti.

To su vrata koja se najlakše koriste za puštanje pasa na malo van, ali su zabranjena. Zašto? U SLUČAJU se pokvari. Ne lomi se. Čak nije ni oštećena. Samo je zabrinuta u slučaju da jednog dana bude.

Jedno od mnogih smiješnih kućnih pravila s kojima ćete provesti ljeto boreći se je li vaša kuća išta poput moje.

Obilje pohane ribe

živeći s roditeljima

Što je s mamama i pohanim bakalarom? Ne mogu otvoriti hladnjak, a da me ne zatrpa nepristojna količina ribljih goujona.

Ako moram pojesti još jedan komad pohane ribe (čak ni finu pohanu ribu) kunem se Bogom da ću SJESTI mamu ispred Netflixa i prisiliti je da gleda Seaspiration .

Prihvaćanje vaših Zoom poziva najmanje je važno

živeći s roditeljima

Ako su moji roditelji na poslu, znamo za to.

Zabranjeno mi je otvarati ormare ili vrata. Hodam po svojoj kući na prstima TAKO PAŽLJIVO da biste pomislili da sam usred minskog polja, a ne u kuhinji.

I sigurno će mi odati isto poštovanje prema mojim pozivima na posao? NARAVNO DA NE! Kad sam na pozivu, viču me, tapkaju me i smetaju. Ako se selite kući zbog ljeta, uzmite pri ruci svoj gumb za isključivanje zvuka jer će vam trebati.

kako izgledaju Škoti

Doslovno nema privatnosti

Ne mogu se ni srati na miru. I to nije šala.

Trebamo li mi dati treći stupanj o tome koliko dugo provodim u kupaonici? Može li čovjek više imati 10 oskudnih minuta za sebe da skroluje TikTok i koristi sve pogodnosti?

Zaboravite da netko kuca prije nego što uđe u vašu sobu kada živite s roditeljima. Nadam se da ćete brzo podići svoje hlače, recimo to.

TV argumenti

Gledate li nešto što nije o gayevima? Bog. Dati. Mi. Snaga.

načine da jedeš svoju djevojku

Zaboravite opuštanje i gledanje Drag Racea. Zaboravite gledati bilo što na YouTubeu pametnog televizora, a da ne budete vičeni zbog zagušenja preporuka s Taylor krvavo Swift. Sjedit ćete i gledati Dickinsonov Real Deal. Sviđa mi se ili zgrči.

Bespotrebno prokleti zidni dekor

Živjeti s roditeljima znači da ćeš živjeti, smijati se, voljeti mamin ukus u uređenju interijera sviđalo ti se to ili ne. Evo nekih klasika s kojima trenutno moram suživot:

Standardno tbh

Wonderwall stihovi, tako da SVI znaju da smo Manc

Ružičasti džin s djevojkama xxx

Nije potreban smiješan natpis

Ako ovo ljeto ipak završiš živjeti s roditeljima, samo znaj da će, kao i sva godišnja doba, doći kraj. Uskoro ćete se vratiti u svoj gaf sa svojim prijateljima.

Ostani jak!

kako vidjeti je li dečko na tinderu

Preporučene priče ovog pisca:

Borbe života kod kuće naspram života na univerzitetu

• 10 faza kroz koje ćete proći dok živite kod kuće tijekom izolacije

Savjeti za život kod kuće od drugih učenika