Obiteljska kuća Dominica Cummingsa sada je studentska kuća s podrumom

Durhamove veze Dominica Cummingsa dobro su dokumentirane. Podrijetlom iz grada, Borisov bivši specijalni savjetnik upleo se u zloglasno Dvorac Barnard skandala prošle godine, kada je na kraju optužen da je prekršio ograničenja Covida koja je pomogao u implementaciji.Cummings je također direktor noćnog kluba Klute u Durhamu najgori u Europi – gdje je nekada radio kao izbacivač.

I dok je studentima govorio, ne večeras druže i popio si previše, Cummings je živio u neobičnoj obiteljskoj kući samo nekoliko minuta hoda od centra grada. Isti dom sada je studentska kuća vrijedna 530 funti mjesečno s vibracijskim podrumom koji miriše na vlagu.

Dominic-Cummings-house

Domov defo bacio je jedan ili dva oblika dolje

Joe je živio u kući posljednjih godinu dana i u početku su mu prethodni stanari rekli da je u njoj živio i Dominic Cummings. Ta se glasina potvrdila jedne kobne večeri, kada je u podrumu pukla cijev.Naš nas je stanodavac, ne znajući gdje je zaporni ventil, obavijestio da će možda morati nazvati svog rođaka koji je bio 'vrlo zauzet čovjek', rekao je Joe za City Mill.

Joeov stanodavac je pozvao Dominica Cummingsa na telefon koji je uspio upotrijebiti svoje dubinsko znanje za rukovanje curenjima kako bi locirao zaporni ventil i na kraju riješio izvor problema.Dominic-Cummings-House

Zamislite mladog Cummingsa kako leži budan noću i razmišlja o povratku kontrole nad našim ribarskim vodama

Osim temperamentnih cijevi, studentski dom zapravo izgleda prilično lijepo.

Kuća ima pet masivnih spavaćih soba, ogroman vrt i nestašan mali podrum, savršen za zvučno izoliranu kućnu zabavu.

Dominic-Cummings-house

Prilično dobro za studentski dom

No, na nesreću stanara, saga o zapornom slavinu bila je tek prva u katalogu pritužbi na nekretninu.

Kako je godina odmicala, nekoliko je pukotina, doslovno, počelo pokazivati, rekao je Joe za City Mill. Vrativši se nakon Božića, vratio sam se i otkrio da se dio stropa srušio u kuhinji, što je bilo prilično neidealno.

Dominic-Cummings-house

Kuhinjski strop je kasnije popravljen

Razmišljajući o životu u Dominicovoj staroj kući, Joe je rekao: Bila je to prilično sjajna studentska kuća za život i svakako priča za ispričati u budućnosti.

Povezane priče koje preporučuje ovaj pisac:

• Ovo bi se zapravo moglo dogoditi ako se morate izolirati nakon isteka roka zakupa

• Peak: Ovi studenti ne mogu useliti u svoje kuće jer su stari stanari u izolaciji

Ovo su univerzitetska područja s najvišim stopama Covida u cijeloj zemlji