Sve sočne proizvodne tajne iz druge sezone Too Hot To Handle

Too Hot To Handle službeno se vratio u naše živote s 10 epizoda punih atraktivnih članova glumačke ekipe koji pokušavaju osvojiti 100.000 dolara ne sudjelujući u seksualnoj aktivnosti. Iako se ovo može činiti nemogućim, ove godine ima više seksa i koketnog ponašanja nego u prvoj sezoni. I to nije jedino što se promijenilo. Ove sezone donosi se nova vila, Covid ograničenja, pa čak i cijela lažna TV emisija koja će natjecatelje dovesti tamo.Emisija je snimljena u studenom prošle godine na vrhuncu pandemije, a prema Camu, glumci su se vratili kući dan prije zatvaranja. I to nije sve što je Cam otkrio. U intervjuu s Buzzfeed , Cam je progovorio o svim sočnim tajnama produkcije druge sezone filma Too Hot To Handle.

Imali su osobnog kuhara, proveli su puno vremena vježbajući i Cam je morao posjetiti liječnika zbog svojih plavih jaja. Da stvarno. Ovo su proizvodne tajne druge sezone Too Hot To Handle:

Snimali su u Turksu i Caicosu

Ove je godine Netflix preselio seriju u Turks and Caicos, a snimanje se održalo u studenom prošle godine. Vila navodno vrijedi 25 milijuna dolara i ima dvije privatne plaže. Ima pet spavaćih soba, 12 kupaonica i očito ima bazen i teretanu.

Proces audicije uključivao je dva telefonska poziva

putem NetflixaProšle godine natjecatelji su skautirani putem Instagrama i dok Cam nije potvrdio je li to bio slučaj ove godine, rekao je da je imao dva poziva s producentima prije nego što je dobio svoje mjesto u showu.

Rekao je da je s njima razgovarao o svom životu u vezi i o tome želi li se obvezati. Iskreno, trebao je to vidjeti. Cam je rekao: Moj prvi poziv je očito bio: 'Djevojke, cure, cure, izlazite, izlazite, izlazite', a drugi je bio više: 'Što još imate za ponuditi? Imate li drugu stranu?'kako vidjeti zadnji aktivni na Tinderu 2017

Cam je otkrio da su ga ranije zamolili da ode na Ex On The Beach i Love Island, ali ih je odbio. Rekao je da mu je drago što je otišao na Too Hot To Handle jer je osjećao da je nešto izvukao iz emisije i naučio više o sebi.

Družili bi se sa svojim pratiteljima tijekom karantene

Prije početka snimanja emisije svi su natjecatelji bili u karanteni i dodijeljen im je pratitelj. Nisu smjeli koristiti telefone, ali su mogli gledati TV i vježbati.

Cam je rekao da će odraditi tri treninga dnevno samo da bi bio zauzet, gledao je i hrpu filmova sa svojom pratnjom. Rekao je: Ja i moj pratilac smo razbili sve Marvelove filmove. U danima samo treniraš - rekao bih da bih plivao, ali nažalost imao sam vjerojatno najmanji bazen koji sam ikad vidio, bio je to bazen, tako da se u njemu nisi mogao plivati. Trenirao sam vjerojatno tri puta dnevno, a onda sam čitao - to je laž, nisam čitao. Kupio sam četiri knjige, ni jednu nisam dirao.

bi li me još volio da sam crv

Veći dio snimanja obavljen je daljinskim kamerama

Kako je bilo toliko scena u kojima su natjecatelji postali vrlo žustri, dobro je što se većinom kamera upravljalo na daljinu. Jedini put kada su koristili operativne kamere bile su scene za spojeve i važne razgovore.

Cam je rekao da su operativne kamere često bile prilično nametljive u spojevima. Rekao je: Bilo kakvo kršenje pravila nikada nisu bile operativne kamere. To bi bilo stvarno čudno – ‘U redu Cam, idi pod tuš! Svi ćemo te samo gledati!’

Čudno je, jer si na spoju s djevojkom i oko sebe imaš osam znojnih muškaraca sa svojim kamerama, a oni ti ništa ne govore. Morate samo zapamtiti da je to njihov posao i da su na to navikli.

Obično su odmah snimali ispovjedne scene

putem Netflixa

Često je teško procijeniti kada se snimaju ispovjedne scene, ali Cam je za Too Hot To Handle rekao da su često snimane odmah nakon što se događaj dogodio kako bi im ostao svjež u mislima.

Rekao je: To se uglavnom radilo u sadašnje vrijeme, inače je jednostavno jako teško pokušati vratiti glavu u taj prostor.

U vili stvarno nisu radili puno

Iako se možda činilo da su samo prekršili Lanina pravila, većinu vremena zapravo nije bilo puno posla. Cam je rekao da će svoje vrijeme provoditi radeći i sunčajući se i šećući uokolo kao pilići bez glave. To ima potpuno smisla.

bi li me još volio da sam crv

Rekao je: Ovisi o vašoj priči - ako ste u scenama ili radite na društvenim mrežama, neki dani će biti prometniji od drugih. Ako niste, samo sam doslovno trenirao, sunčao se - pola vremena hodate okolo, doslovno kao pile bez glave.

Cam je također rekao da jedini način na koji mogu odrediti vrijeme je da ga procijene na svojim obrocima jer u vili nisu dopušteni satovi.

Postojala su ograničenja za piće i cigarete

putem Netflixa

U vili su glumcima svake večeri dopuštali dvije čaše alkohola kojeg god su željeli. Smjeli su pušiti, ali su morali imati osiguranje kada su htjeli cigaretu.

Imali su privatnog kuhara

Prošlogodišnja glumačka ekipa Too Hot To Handle oduševljena je svojim privatnim kuharom i čini se da je to tema za drugu sezonu. Cam je rekao da grupa još uvijek priča o legendarnim hamburgerima koje su dobili, a također je otkrio da postoji ormar pun grickalica, uključujući Gatorade i Animal Crackers.

Cam je stvarno morao ići liječnicima zbog plavih muda

Ako ste u nekoliko epizoda u emisiji, tada ćete biti previše upoznati s Camovim problemom plavih loptica. Svi smo mislili da pretjeruje, ali u intervjuu je naglasio bolove u kojima se nalazi i kako je morao ići liječnicima tijekom emisije.

Rekao je: Bio je to stvarno ozbiljan problem, kao da nisam mogao jesti, bolio me trbuh i osjećao sam se bolesno. Zapravo nisam mogao hodati jedan dan. Postalo je toliko loše da sam morala razgovarati s liječnikom zbog toga i dobila lijekove protiv bolova. Bila je to najgora stvar na svijetu, a zapravo ima i ime - epididimalna hipertenzija.

Sve epizode druge sezone Too Hot To Handle sada su dostupne na Netflixu. Za sve najnovije Netflixove vijesti, poklone, kvizove i memove poput The Holy Church of Netflix na Facebooku.

Povezane priče koje preporučuje ovaj pisac:

Kviz: S kim bi od tipova Too Hot To Handle bila?

Ovo su članovi glumačke ekipe Too Hot To Handle koji su na OnlyFans

neto vrijednost pravih domaćica s Beverly hillshow-finger-girl-ispravno

• Unutar ludo vrućih Instagram računa ovogodišnje ekipe Too Hot To Handle