10 godina kasnije, gdje su sada svi iz prve epizode Made in Chelsea?

Prošlo je točno 10 godina otkako je prva epizoda Made in Chelsea emitirana na E4. Već desetljeće upoznajemo unutarnje živote najbogatijih i najotmjenijih stanovnika Chelseaja, ali gdje su sada glumci OG-a?U pilot epizodi imali smo vrhunac poshoa - početna scena je za liniju nakita Amber Atherton, u Rafflesu je i Francis nosi crvene hlače chinosa. Ne možete dobiti otmjenu od toga.

Spencer je bio s Fundom, Millie je razgovarala s Fredrikom, a Cheska je pokušavala napraviti svoj blog. Stvari su se toliko promijenile od tih ranih epizoda. Neki od njih su u braku, neki imaju djecu, a neki su milijunaši iz svojih post reality TV karijera. A ipak neki još snimaju Made in Chelsea. Pretpostavljam da se uvijek možete osloniti na Marka Francisa da će iskočiti s drskim uklanjanjem.

Otkako je emisija emitirana prije 10 godina, što su originalni članovi glumačke ekipe radili? Ovdje su sada svi iz pilot epizode:

Spencer Matthews

preko E4Spencer Matthews je naslikan kao negativac serije od prve epizode i to je bio trend koji se nastavio tijekom njegovog boravka u showu. Počeo je zaljubljen u Caggie, a izlazio je i s Fundom.

Ali 10 godina Spencerova života izgleda sasvim drugačije. Sada je oženjen Vogue Williamsom i imaju dvoje djece. Njihovo prvo dijete Theodore rođeno je u rujnu 2018., a drugo dijete Gigi rođeno je u srpnju prošle godine.putem Instagrama @spencermatthews

Nekoć party boy Spencer sada posjeduje maloalkoholnu marku Clean Co. Čini se da je još uvijek prijatelj s Jamiejem Laingom i zajedno s njim vodi BBC-jevu zvučnu emisiju.

Spencer također vodi podcast s Vogueom. Pojavio se u serijama I’m A Celebrity i Celebrity Masterchef gdje je stigao do finala natjecanja.

Caggie Dunlop

preko E4

Caggie Dunlop bila je OG cool djevojka Made in Chelseaja i svi smo htjeli biti ona. Spencer je bio zaljubljen u nju, Millie joj je bila najbolja prijateljica, u biti je imala sve.

Sada Caggie još uvijek izgleda kao da joj ide prilično dobro. Ona je u osnovi utjecajna na wellness i ima svoj podcast pod nazivom Saturn se vraća u kojem je intervjuirala ljude poput Nitkite Gill, Jade Sezer i njenog kolege iz glumačke ekipe Jamieja Lainga.

putem Instagrama @caggiesworld

koji si ti lik spužve boba kviz

Čini se da živi u Londonu i još uvijek izgleda zapanjujuće kao i uvijek.

Hugo Taylor

preko E4

Hugo Taylor započeo je svoje MIC putovanje pokušavajući dobiti s Millie, a 10 godina života se zapravo ništa nije promijenilo.

Sada je oženjen Millie i imaju zajedničku kćer Siennu koja je rođena prošle godine.

putem Instagrama @hugotaylorlondon

Njih dvoje nisu bili zajedno posljednjih 10 godina, jer je Hugo izlazio s Natalie Joel i pojavio se u emisiji I'm A Celebrity. Ali sada su sretno voljeni.

Hugo je prvobitno radio na svojoj marki sunčanih naočala, ali to nije spomenuo u posljednjih nekoliko mjeseci na svom Instagramu.

Millie Mackintosh

Millie je bila ikona iz prve epizode Made in Chelseaja i neko je vrijeme bila samo Caggieina najbolja prijateljica, ali je već u drugoj sezoni čvrsto došla na svoje.

trebam li napustiti koledž i pridružiti se vojsci

Sada je njezin život prilično drugačiji nego prije 10 godina. Udana je za Huga i imaju djevojčicu po imenu Sienna.

putem Instagrama @milliemackintosh

Ali to nije sve, proteklih 10 godina bilo je zauzeto za Millie. Bila je udana za profesora Greena, pokrenula vlastiti brend odjeće i pojavila se na brojnim naslovnicama Women's Health.

Ali sada, osim što je mama, Millie uglavnom radi kao influencerica.

Francis Boulle

preko E4

Francis je debitirao u MiC-u kao tipični otmjeni dječak u crvenim chinos hlačama, veslajući i jadno ne uspijevajući povući Caggieja.

Sada je na sreću napustio crvene chinos hlače, ali je i dalje prilično otmjen. Trenutno izlazi s francuskom manekenkom po imenu Zoé Gegout i nasumično se bavi jiu jitsuom i natječe se diljem svijeta.

putem Instagrama @ francis.boulle

Ipak još uvijek radi i očito ima neto vrijednost preko 10 milijuna funti. Još uvijek se pari s Jamiejem Laingom i zajedno s njim vodi podcast Private Parts. Oh i možete dobiti Cameo video od njega za £75.

Binky Felstead

preko E4

Binky je bila zabavna partijanerica kada se prvi put pojavila u showu i bila je jedna od najdugovječnijih članica koje su se pojavile na Made in Chelseaju. Vratila se u nedavnoj seriji i još uvijek je jednako dobra omjera cijene i kvalitete.

Ali sada je puno odraslija i na sreću je odbacila olovku za oči. Ona je majka Indije koju dijeli s MiC-ovom glumačkom ekipom JP.

putem Instagrama @binkyfelstead

Binky je sada zaručena za tipa po imenu Max i zajedno očekuju dječaka. Binky odaje zdrave vibracije i uglavnom radi kao influencerica koja promovira proizvode svojim 1,4 milijuna sljedbenika.

Ollie Locke

preko E4

Ollie Locke doživio je jednu od najvećih transformacija prije 10 godina, uglavnom zbog svoje duge kose. Ollieja smo prvi put sreli kada je nosio Union Jack hlače, imao je dugu kosu i izlazio s Gabriellom.

Sada je u braku sa svojim dugogodišnjim partnerom Garethom Lockeom i par trenutno čeka dijete preko surogata.

putem Instagrama @ollielockeworld

Ollie je bio zauzet u posljednjem desetljeću, još uvijek snima Made in Chelsea, ali je također stvorio aplikaciju za sastanke, napisao knjige i čak imao nekoliko glumačkih poslova, uključujući jedan uz Stephena Fryja.

Cheska Hull

preko E4

Cheska je bila treća članica Binkyjevog i Olliejevog trija i započela je svoje vrijeme na Made in Chelsea pokušavajući uspjeti kao blogerica. Bila je u emisiji nekoliko godina i imala je mnogo slomljenih srca.

Sada iako stvari za nju ne mogu drugačije. Cheska se vratila u show kako bi objavila svoju trudnoću i sada ima dječaka po imenu Charlie.

putem Instagrama @cheskahull

Obojila je kosu u smeđu i iskreno izgleda kao druga osoba. Cheska se preselio u Devon i čini se da vodi trgovinu, a bio je čak predstavljen na Good Morning Britain prošle godine kako bi se raspravljalo o turistima koji hrle u to područje.

Čini se da je i Cheska u vezi nakon rastave od Charliejeva oca.

Marko Franjo

preko E4

Gledajte, bit ću iskren ovdje, Mark Francis je i dalje ista osoba kakva je bio prije 10 godina, samo malo više buđi.

putem Instagrama @markvandelli

On je najdugovječniji član glumačke ekipe i jednostavno živi glamurozno zabavnim životom na koji ćemo biti vječno ljubomorni.

Rosie Fortescue

preko E4

najveće paljenje za dečke u krevetu

Rosie je svoje vrijeme na Made in Chelseaju započela kao najbolja prijateljica Amber Artherton prije nego što je imala onu *glavnu* priču o tome kako se slagala s Hugom dok je on bio Millie.

putem Instagrama @rosiefortescue

Ostala je 13 sezona, ali sada stvara svoju karijeru kao influencerica i radi na svom brendu nakita pod nazivom Rosie Fortescue Jewellery. Pitate se koliko joj je vremena trebalo da smisli to ime? Rosie je sada teta nakon što je njezina sestra blizanka dobila dijete

Fredrik Ferrier

preko E4

Fredrik je prvi put započeo u pilot epizodi i ostao četiri sezone prije nego što se vratio nekoliko godina kasnije i još uvijek je u emisiji.

Iskreno govoreći, njegova kosa ne izgleda drugačije nego prije 10 godina. Najveći razvoj u njegovom životu je to što sada pokušava stvoriti glazbenu karijeru.

putem Instagrama @fredrikferrier

On je po cijelom TikToku pjevajući, a također pomalo i modelira.

Amber Atherton

preko E4

Amber je bila prilično važna u prvoj epizodi jer je prva zabava bila za promociju njezine linije nakita. Međutim, ostala je samo tri serije i za to vrijeme se puno toga promijenilo.

putem Instagrama @amberatherton

Sada živi u Kaliforniji i radi kao voditeljica strateških komunikacija za aplikaciju Discord. No prije toga je već zaradila 2 milijuna funti i razvila vlastitu stranicu pod nazivom Zyper.

Amber je upravo navršila 30 godina i čini se da živi svoj život i voli ga.

Gabriella Ellis

preko E4

Gabriella je bila kaotična kraljica na Made in Chelseaju, sjećate li se kad je napravila spot Ollieja Lockea da izgleda slično? Klasični.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Objava koju dijeli LONDON ELLIS (@london_ellis)

Sada živi u Los Angelesu i još uvijek radi na svojoj glazbenoj karijeri. Gabriella također ima neobičan utjecaj i ima 70.000 pratitelja na Instagramu.

Gabilicious

preko E4

Ok, pa sjeća li se još netko Gabiliciousa? Jer ja sigurno ne. Ona je zapravo bila najbolja prijateljica Marka Francisa prije nego što je došla Victoria i ostala samo tri serije.

putem Instagrama @gabtristo

10 godina nakon što je Gabriella sada u braku sa svojim dugogodišnjim partnerom Kieranom. Osnovala je vlastitu pekarsku tvrtku Piff Paff koja ima preko 12.000 pratitelja na Instagramu.

Onalni funda

preko E4

Funda je svoje vrijeme u showu započela kao Spencerova djevojka i ostala je samo jednu sezonu.

putem Instagrama @jameshaskell

10 godina kasnije sada je u braku sa Scottom Sullivanom i imaju zajedničko dijete. Drži se prilično tiho, a njezine društvene mreže su privatne.

Povezane priče koje preporučuje ovaj pisac:

Jamie Laing napušta MIC, pa evo njegovih najupečatljivijih trenutaka u showu

što gin tonic govori o tebi

Gdje su sada nebitni Made in Chelsea glumci?

Kako je glumačka ekipa Made in Chelsea izgledala u prvoj epizodi do sada